Nebudeme počítať doláre! Dwayne Johnson mení vplyvom tragédie Baldwinovho filmu pravidlá

Po tragédii, ktorá sa stala počas nakrúcania filmu "Rust", sa herec Dwayne Johnson rozhodol pre zásadné kroky týkajúcich sa zbraní na pľace.

08.11.2021 00:00
LA Premiere of "Red Notice" Foto: ,
Herec Dwayne Johnson nechýbal na filmovej premiére.
debata

V jeho filmových scénach už nebudú používanú skutočné zbrane, ale výlučne atrapy. Dwayne „The Rock“ Johnson (49) sa chce pričiniť o to, aby bolo filmové nakrúcanie a práca štábu aj hercov bezpečnejšia. Po osudnom výstrele Aleca Baldwina pred kamerami snímky „Rust“ už hollywoodska hviezda vo svojich produkciách nebude používať skutočné zbrane. 49-ročný muž to vysvetlil v rozhovore pre americký portál „Variety“. Pri natáčaní filmu Rust náhodou zaznel výstrel, keď Alec Baldwin (63) skúšal so zbraňou, ktorú mu podali. Kameramanka Halyna Hutchins (42), mama 9-ročného syna, bola smrteľne zranená.

Alec Baldwin Čítajte viac VIDEO+FOTO: Objatia plné smútku. Alec Baldwin sa stretol s manželom a synom zosnulej kameramanky

Johnson povedal, že jeho produkčná spoločnosť prejde na atrapy zbraní a zvyšok sa „dorobí“ vo filmovej postprodukcii: „Nebudeme sa starať o doláre. Nebudeme sa starať o to, čo to stojí.“ Na tragédiu počas natáčania westernu „Rust“ povedal: „Mám zlomené srdce. Niekoho sme stratili. Moje srdce je s jej rodinou a so všetkými na pľaci. Aleca poznám už dlho.“

Alec Baldwin Čítajte viac Baldwin poskytol prvý rozhovor po neúmyselnom zastrelení kameramanky

Po smrti kameramanky pribúdali výzvy na zákaz používania skutočných strelných zbraní v hollywoodskych produkciách. Prebieha vyšetrovanie, aby sa zistilo, ako sa ostrá munícia mohla dostať do zbrane, ktorou Baldwin vystrelil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alec Baldwin #Dwayne "The Rock" Johnson

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...