Pohľady Bezosovej partnerky na DiCapria ovládli internet! Takto by sa vaša žena nemala pozerať na iného...

Hoci už nie je najbohatším mužom planéty, pozornosť médií Jeffovi Bezosovi neubúda. Na víkendovej akcii sa objavil medzi hosťami umeleckého gala v spoločnosti svojej partnerky Lauren Sanchezovej.

09.11.2021 00:00 , aktualizované: 06:35
LACMA Art + Film Gala Foto: ,
Miliardár Jeff Bezos a jeho životná partnerka Lauren Sanchez prišli tiež podporiť umelecké podujatie LACMA Art + Film Gala.
debata

Šef a majiteľ spoločnosti Amazon sa zaradil do plejády slávnych tvárí, ktoré prišli podporiť 10. ročník akcie múzea v Los Angeles. Po jeho boku, samozrejme, nechýbala jeho partnerka Lauren Sanchez, moderátorka a matka troch detí, pre ktorú sa Bezos rozhodol opustiť svoju dlhoročnú manželku.

Dvojica sa v spoločnosti neobjavuje až tak často, takže ich prítomnosť vyvolala značný záujem. Hostí, ale aj fotografov a novinárov. Niekto z nich zároveň zhotovil video, ktoré následne ovládlo digiálny priestor, predovšetkým medzi americkými užívateľmi. Zachytáva totiž Lauren Sanchezovú v momente, keď sa dvojica stretáva s hercom Leonardom DiCapriom. Jej pohľady smerom k oscarovému držiteľovi však vyvolali rôznorodé komentáre.

Herec Jesse Plemons a jeho životná partnerka -...
Režisér Judd Apatow a jeho manželka Leslie Mann...
+4Moderátor James Corden a jeho manželka Julia...

„Tvoje dievča by sa nemalo na iného chlapa dívať takto,“ komentoval jeden z užívateľov na Twitteri. „Nájdite si niekoho, kto sa bude na vás pozerať tak, ako sa Lauren Sanchez pozerá na Lea,“ písal ďalší. Objavili sa však aj komentáre, ktoré naznačujú, že toto by sa práve Jeffovi Bezosovi nemuselo páčiť. „Zdá sa, že Leonardo príde o svoje členstvo na Amazon Prime,“ znel ďalší z komentárov.

Napriek tomu sa však Jeff Bezos snažil tváriť spokojne. Sanchez bola zase neprehliadnuteľná v strieborných šatách s prestrihom na drieku a, ako sa zdá, aj s nejakým novým (jemným) vylepšením tváre.

Posledné mesiace sa však pre úspešého podnikateľa a niekdajšieho víťaza rebríčka najbohatších ľudí planéty nenesú v až takej pozitívnej a víťaznej nálade, ako by si možno on sám predstavoval. Už nie je viac najbohatší muž planéty, keďže ho o zhruba 20 miliárd predbehol Elon Musk.

S Muskom, respektíve jeho spoločnosťou nedávno Bezosova Blue Origin tiež prehrala súdny spor, keď súd zamietol jej sťažnosť na zmluvu NASA s Muskovou firmou SpaceX na tvorbu lunárneho modulu. Aby toho nebolo málo, Musk výsledok komentoval odkazom na sociálnych sieťach. Zverejnil záber zo staršieho akčného hitu Sudca Dredd so Sylvesterom Stalloneom a pridal odkaz „You have been judged! (Bol ste súdený)“.

LACMA Art + Film Gala Čítajte viac Úchvatná Fanning, sexy Salma Hayek aj hviezda Squid Game! Večer v LA prilákal desiatky hviezd

Sobotňajší večer v Los Angeles bol okrem Bezosovcov aj večerom ďalších párikov, ktoré spolu až tak často verejne nevídať. Reč je napríklad o herečke Kirsten Dunstovej a jej snúbencovi Jessem Plemonsovi. Debut na červenom koberci zase mala dvojica Paul Mescal a Phoebe Bridgers. Hrdina hitu Normálni ľudia z produkcie HBO randí so speváčkou už dlhší čas, no doteraz sa na eventoch objavovali každý sám. Ďalšie páriky zo slávnostného večera si pozrite v galériách.

Herečka Elle Fanning na podujatí LACMA Art +...
Herečka Awkwafina v kreácii Gucci.
+27Herečka Diane Keaton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jeff Bezos #pár #LACMA Art + Film Gala #Lauren Sanchez

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...