Je to oficiálne! Správa z Monaka hovorí jasne, princezná Charlene...

V dôsledku ťažkej infekcie ucha, nosa a hrdla manželka princa Alberta (63) "uviazla" od mája v Južnej Afrike. Aké sú novinky?

08.11.2021 07:58
charlene Foto:
Kňažná Charlene (43) a monacký princ Albert na archívnej snímke.
debata

Monacká princezná Charlène (43) sa konečne vracia k svojej rodine, k manželovi a dvojičkám. Ako uvádza nemecký „Bild“ s odvolaním sa na hovorkyňu paláca, Charlene v nedeľu večer odletela z Durbanu v Južnej Afrike do Francúzska. V dôsledku ťažkej infekcie ucha, nosa a hrdla manželka princa Alberta (63) „uviazla“ od mája v Južnej Afrike. Bola tak dlhý čas bez svojich dvojičiek, Gabrielly a Jacquea (6).

albert Čítajte viac Aha, čo rozžiarilo tváre monackých dvojičiek! Albert bol pri tom, Charlene stále chýba

Podľa informácií denníka Bild princezná dorazila na letisko tretieho najväčšieho juhoafrického mesta v nedeľu večer o desiatej. O 22:40 súkromné ​​lietadlo, ktoré letelo z Nice cez Johannesburg do Durbanu, opäť odštartovalo do Európy. Hovorkyňa paláca oznámila, že Charlene má dobrú náladu a teší sa na návrat domov.

Charlene má za sebou náročné obdobie, začiatkom septembra dokonca náhle skolabovala a bola prevezená do nemocnice. Bolo to krátko potom, čo ju koncom augusta navštívil manžel a deti, ich pobyt v Južnej Afrike však trval len zopár dní.

stone Čítajte viac Princ Albert bodol týmto záberom Charlene do srdca! Opäť tá istá slávna blondínka po jeho boku

Už pred pár dňami Albert prezradil v rozhovore pre magazín „People“, že návrat jeho manželky do Monaka sa blíži.

Dlhý pobyt Charlene mimo Monaka rozvíril aj špekulácie o kríze v manželstve s Albertom. Po jeho boku sa dokonca na niekoľkých oficiálnych podujatiach ukázala hollywoodska herečka Sharon Stone (63), hviezda Základného inštinktu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....