Niekdajší kolega Meghan z čias Kravaťákov sa ozval! Akú náladu urobí vojvodkyni jeho vyjadrenie?

Ešte skôr, než sa Meghan Markle spoznala s princom Harrym a natrvalo ovplyvnila život kráľovskej rodiny, bola seriálovou herečkou.

09.11.2021 00:00
kravaťáci, suits, meghan markle, patrick... Foto:
Meghan Markle a Patrick J. Adams v časoch seriálu Kravaťáci.
debata

Roky bola ako Rachel Zane súčasťou hitu Kravaťáci, ktorý sa nakrúcal v Kanade. Práve tam žila rodená Američanka niekoľko rokov, kvôli hereckej kariére.

Royals NYC Čítajte viac Nebolo ti teplo, Meghan? Internet vtipkuje na účet newyorského outfitu vojvodkyne

Keď sa v roku 2018 vydala za britského princa, jej minulosť sa „zázračne“ nevymazala. O slovo sa z času na čas prihlásia niektorí spolupracovníci z obdobia jej hereckej kariéry. Niekedy sú ich vyjadrenia štipľavé, niekedy milé. Priamu otázku na to, ako sa pracovalo s Meghan Markleovou dostal od fanúšikov na Twitteri ich producent a scenárista, Aaron Korsh (54).

kate - koláž Čítajte viac To je záber! Zuzana Čaputová a vojvodkyňa Kate tvárou v tvár. Počas rozhovoru obe žiarili

On sa na obdobie s Meghan pozerá s láskou. Na položenú otázku, ktorá znela: „Prosím, opíšte, aké to bolo pracovať s Meghan a ktoré veci ste na nej milovali.“ Odpoveď producenta znela: „Okrem iného som miloval Meghanin entuziazmus – na natáčaní aj mimo neho. Rozjasnila okolie okolo seba, nech bola kdekoľvek. Zvykla napísať poznámku k úvodnému aj poslednému dielu sezóny, čo mi vždy urobilo dobrú náladu.“

Kravaťáci sa na obrazovke udržali deväť sezón. Meghan aj jej seriálový manžel, herec Patrick J. Adams, sa s Kravaťákmi rozlúčili v siedmej sérii. Ako priatelia si skvelo rozumeli aj mimo kamier, čoho dôkazom je aj fakt, že herec dostal pozvánku na jej kráľovskú svadbu v roku 2018. V tom istom roku sa Patrick J. Adams stal otcom dcérky Aurory, o rok nato sa stala mamou aj vojvodkyňa Meghan.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #seriál Kravaťáci

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...