Ako školáci - bozk za bozkom a zábery plné lásky! Affleck s Lopezovou sa nevedia rozlúčiť

Spočiatku to mohlo niekomu pripadať ako marketingový ťah, ale zdá sa, že znovuobnovená romanca medzi Jennifer Lopezovou a Benom Affleckom je naozaj návratom starej lásky. Azda v ešte intenzívnejšej podobe.

09.11.2021 00:00
642075877 Foto:
Herec Ben Affleck a jeho partnerka, speváčka a herečka Jennifer Lopez na letisku v Los Angeles sa lúčili záplavou bozkov.
debata

Po bezmála dvadsiatich rokoch sa obaja bývalí milenci stretli, tentoraz už každý s vlastnými deťmi a neúspešnými manželstvami za sebou. A posledné mesiace ich spoločných záberov, či už tých oficiálnych, alebo od paparazzov, naznačujú, že medzi nimi naozaj panuje vrúcny vzťah.

Najnovšie fotografie, ktoré vznikli počas uplynulého víkendu, zachytili 52-ročnú speváčku a herečku, ako sa lúči pred odletom súkromným lietadlom so svojím hollywoodskym partnerom. Dvojica sa zjavne od seba nevedela poriadne odtrhnúť. Bozky v aute, potom ďalšie pred automobilom. Keď Jennifer konečne nastupovala do lietadla, ešte rýchlo zbehla zo schodíkov a vtisla Affleckovi záverečnú pusu. To všetko sprevádzali šťastné úsmevy a dobrá nálada – skrátka priam idylický obrázok dvojice zamilovaných ľudí.

zväčšiť Herec Ben Affleck a jeho partnerka, speváčka a... Foto: Stoianov-biag / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
642069714 Herec Ben Affleck a jeho partnerka, speváčka a herečka Jennifer Lopez na letisku v Los Angeles sa lúčili záplavou bozkov.

Obe hviezdy pritom žijú pomerne intenzívny pracovný život – konieckoncov, Jennifer Lopez letela cez víkend práve za pracovnými povinnosťami. V každej možnej chvíli, keď sa to dá, sa však snažia byť spolu.

Nedávno takto napríklad strávili spolu aj sviatok Halloween, keď vzali so sebou deti a sprevádzali ich od domu k domu v uzavretej komunitnej štvrti, kde Affleck býva. Pri tej príležitosti natrafili aj na Affleckovu bývalú manželku Jennifer Garnerovú. Viac sa dozviete tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #Jennifer Lopez #rozlúčka #Ben Affleck

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...