Toto má byť kráska, ktorá nahradila Kardashianovú! Fíha, jej nahé telo vyrazí dych

Presne o polovicu mladšia a nádherná. Údajná nová partnerka rapera Kanye Westa už ovládla americké médiá a sociálne siete. Naozaj randí s touto kráskou?

09.11.2021 00:00
debata (3)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VINETRIA (@vinetrria)

Portál PageSix.com informoval pred pár dňami o tom, že americký raper, dizajnér a vizuálny umelec West má po svojom boku novú ženu. Má ísť o modelku, ktorá si hovorí Vinetria a ktorú už videli v spoločnosti 44-ročného Westa pri viacerých príležitostiach. Prvé dohady sa objavili po tom, čo 22-ročnú modelku zachytili s raperom na basketbalovom zápase. Následne sa vraj Vinetria objavila aj v zákulisí rozhovoru, ktorý West poskytol v Miami. Celý čas na neho čakala vo vedľajšej miestnosti a následne odišli spolu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VINETRIA (@vinetrria)

Vinetria síce nie je ako mnohé ďalšie jej kolegyne veľmi aktívna na sociálnych sieťach – jej pár fotografií, ktoré sa na Instagrame nachádzajú, však hovoria jasnou rečou. Je naozaj očarujúca. Na fotografii, na ktorej zjavne pózuje celkom nahá, vyrazí dych jej fyzická forma.

Niektoré americké médiá zároveň upozorňujú na to, že napriek dohadom o novom romániku iba nedávno West tituloval slovami „moja manželka“ svoju odlúčenú polovičku Kim Kardashianovú, s ktorou sa rozvádza. V lete sa zase špekulovalo o jeho randení s modelkou Irinou Shaykovou, s ktorou ho zachytili na dovolenke vo Francúzsku. Samotná Irina však správy dementovala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VINETRIA (@vinetrria)

Kim Kardashian však zjavne tiež nehádže flintu do žita a vrhla sa do randenia. Už dvakrát ju videli v spoločnosti komika a herca Peta Davidsona, ktorého zbierka hviezdnych expartneriek je naozaj bohatá a veľká.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Kanye West #modelka #sexy #Vinetria

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...