Vášáryová má covid, vďaka očkovaniu ľahký! Nakazila ju klamárka v Prahe, vyhlásila jej sestra

Už niekoľko dní sa hovorí o tom, že sa covidom nakazila známa slovenská herečka Emília Vášáryová.

08.11.2021 11:04
Emília Vášáryová Foto:
Emília Vášáryová na pražskom Febiofeste v roku 2016.
debata (65)

Podľa prvotných informácií denníka Plus 1 deň mala mať vraj ťažký priebeh choroby. Časť informácie potvrdila a druhú zároveň ostro dementovala počas víkendu Vášáryovej sestra – politička a bývalá herečka Magda Vášáryová. Tá sa vyjadrila na sociálnej sieti, pričom sa tvrdo pustila práve do slovenského denníka a bulvárnych médií, ktoré šíria nepravdivé informácie.

„Bulvár, ešte stále točíte, že moja sestra, Emília V, je strašne chorá? Klamete,“ napísala Vášáryová. „Pravdou je, že moju sestru nakazila klamárka, že je očkovaná, v Prahe. Ale keďže moja sestra je trikrát očkovaná, je v poriadku. Očkovanie ju zachránilo, lebo vekom a problémami s pľúcami je vhodnou obeťou vírusov,“ pokračovala na Facebooku Magda Vášáryová, pričom zdôraznila, že Emíliu Vášáryovú očkovanie chráni.

„A prečo o tom sama nenapíše? Lebo nepoužíva ani počítače a už vôbec nie sociálne siete,“ doplnila ešte 73-ročná Magda Vášáryová. Niekdajšiu hviezdu hitu Postřižiny hnevá tiež fakt, že bulvár si podľa nej neuvedomuje svoju zodpovednosť. To potvrdila aj Vášáryovej dcéra a neter herečky Emílie Vášáryovej Hana Lasicová. „Práveže je očkovaná, čiže je úplne bezpríznaková, takže je to super. Funguje to," uviedla spisovateľka. „Ak by sa niekto riadil tým, že vakcína nefunguje a nedal by sa zaočkovať, mohlo by to byť život ohrozujúce,“ doplnila tiež podľa portálu Startiup.sk.

Na svojom profile na Instagrame tiež v pondelok informovala o tom, že vyjadrenia jej mamy Magdy Vášáryovej viedli k tomu, že denník zmenil titulok a opravil informáciu, v rámci ktorej uviedol, že Emília Vášáryová je nakazená covidom, no vďaka očkovaniu nemá príznaky.

Slovenské národné divadlo, z ktorého vraj údajne mal pochádzať zdroj neoverenej informácie o ťažkom priebehu covidu slávnej filmovej a divadelnej divy, však plánuje údajne podať trestné oznámenie na vydavateľa novín.

© Autorské práva vyhradené

65 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #škandál #očkovanie #bulvár #Emília Vášáryová #Hana Lasicová #Magda Vášáryová

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....