Pauhofová sa tajne vydala: Teraz konečne prehovorila o manželovi mladšom o 10 rokov

Už nejaký čas je z nej vydatá dáma. Nik presne nevie, ako dlho - herečka Táňa Pauhofová svoj sobáš s hudobníkom Jonatánom Pastirčákom pred médiami utajila.

10.11.2021 05:31
478730398 Foto:
Herečka Táňa Pauhofová a jej manžel Jonatán Pastirčák na zábere z októbra 2019.
debata (5)

Hoci o svojom súkromí nehovorí takmer vôbec, nedávno urobila slovenská herečka výnimku počas rozhovoru v programe 7 pádov Honzu Dědka na obrazovke TV Prima. „Manžel je muzikant, robí elektronickú hudbu, hudbu k divadelným predstaveniam alebo k filmom,“ vysvetlila počas interview, z ktorého citoval portál Super.cz.

Jedna z kvarteta hrdiniek očakávaného pokračovania kinohitu Šťastný nový rok (viac čítajte o novom traileri tu) prezradila tiež, že možno si to mnohí nedokážu predstaviť, ale ona si celkom užíva domáce práce a staranie sa o domácnosť ako také.

DSC 4664 Čítajte viac Pauhofová s Koleníkom opäť spolu! Domáce celebrity lákalo umenie aj vôňa kávy

„Po predstavení prídem domov okolo jedenástej, idem variť alebo vysávať alebo žehlím, pečiem. Páči sa mi na tom, že je okamžite vidieť výsledok,“ komentovala 38-ročná Pauhofová, ktorej manžel je od nej mladší o rovných desať rokov.

S 28-ročným Pastirčákom sa hviezda seriálu Milenky a mnohých filmových projektov objavila prvýkrát na verejnosti počas prehliadky dizajnéra Marcela Holubca na jeseň roka 2019. Hoci veľa ďalších príležitostí vidieť ich spolu verejnosť nemala, ich vzťah nabral na intenzite a skončil sa práve svadbou. Pastirčák je synom známeho kazateľa Daniela Pastirčáka.

V minulosti tvorila herečka pár napríklad s kolegom Tomášom Maštalírom alebo podnikateľom Martinom Vaľovským.

VIDEO: Táňa Pauhofová: Osudovo zaľúbiť sa dá viackrát za život

Video

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #manžel #Táňa Pauhofová #domáce práce #Jonatán Pastirčák

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...