Celkom obyčajná fotka? Shania Twain ňou spustila lavínu otázok. Fanúšikovia chcú odpovede

Kanadská speváčka Shania Twain ohúrila svojich fanúšikov, ktorých má na Instagrame 1,5 milióna.

12.11.2021 13:00
Shania Twain Foto:
Shania Twain na archívnej snímke.
debata (4)

Čím? Aktuálnym zverejneným záberom. Slávna speváčka hitov 90-tych rokov o 4 roky oslávi okrúhlu 60-ku. Jej vzhľad však s týmto číslom ani v najmenšom nekorešponduje a pritom hudobná hviezda vôbec nevyzerá ako vosková figurína.

Pod záberom, na ktorom pózuje s hrnčekom v ruke pri okne svojho luxusného domu a propaguje svoju charitatívnu kolekciu vianočných darčekov, sa začali hromadiť nielen stovky komplimentov, ale najmä otázky týkajúce sa jej vzhľadu, pozornosť padla aj na vlasy. Fanúšikovia zostali priam ohromení jej krásou a sviežosťou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shania Twain (@shaniatwain)

Okamžite chceli vedieť tajomstvo jej vzhľadu a triky, ktorými sa stará o svoju hrivu. Speváčka sa síce na Instagrame na túto tému nevyjadrila, ale v roku 2020 na margo starnutia povedala: "Prestala som bojovať vo vojnách, ktoré nemôžem vyhrať. Starnutie je boj, ktorý nevyhráte. Celá táto bitka, energia a pozornosť, ktorú tomu venujete, vám zaberie veľa času,“ vyjadrila sa speváčka v podcaste LadyGang a dodala, že sa rozhodla sústrediť radšej na tvorbu.

Shania Twain, vlastným menom Eilleen Regina Edwards, je päťnásobnou držiteľkou hudobnej ceny Grammy. Na konte má päť štúdiových albumov.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Shania Twain

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....