Nemá rád blondínky? Bloomov komentár k novému účesu Katy Perryovej naznačuje veľa...

Očarujúca a so staronovým imidžom - tak sa objavila americká speváčka Katy Perry na nedávnom vyhlásení cien Country Music Awards v americkom Nashville. Internet si však všimol ešte čosi.

15.11.2021 00:00
55th Annual Country Music Awards - Arrivals Foto: ,
Speváčka Katy Perry v kožených šatách na CMA Awards 2021.
debata (1)

Iba pár dní pred ceremoniálom sa tridsaťsedemročná speváčka podelila so svojimi fanúšikmi o momentku od kaderníka. „Myslím si, že je čas dať im, čo si žiadajú,“ napísala k záberu, ktorý ju zachytáva pri premene z odfarbených plavých vlasov späť na tmavé kadere. Komentovať fotografiu však prišiel aj Perryovej snúbenec – známy herec Orlando Bloom. A jeho reakcia vyvolala pobavenie, ale aj dohady.

„Konečne,“ napísal hrdina série Pán prsteňov a pridal k tomu ešte emotikon srdiečka. Zdá sa teda, že nemusel povedať viac – jeho životná partnerka a mama ich spoločnej dcérky Daisy sa mu zjavne páči viac práve s tmavými vlasmi. Objavili sa aj vtipné komentáre, že Orlando asi nepatrí medzi „pánov, ktorí majú radšej blondínky“.

Speváčka Katy Perry a jej snúbenec Orlando... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 1484706701 Speváčka Katy Perry a jej snúbenec Orlando Bloom. Perry s plavými vlasmi, v tomto prípade parochňou.

Či sa to naozaj vzťahuje na plavovlásky vo všeobecnosti, nie je isté. Bloomova exmanželka, austrálska topmodelka Miranda Kerr, sa môže pýšiť medovým hnedoplavým odtieňom vo vlasoch.

Speváčka Katy Perry je zase známa mnohými vizuálnymi premenami, ktoré sa týkajú zmeny farby vlasov, ale tiež nosenia množstva rôznofarebných parochní. Mimo koncertného pódia či červených kobercov však veľmi často paparazzov prekvapí svojím normálnym imidžom.

Herečka Nicole Kidman odhalila štíhly driek v...
Herečka Nicole Kidman odhalila štíhly driek v...
+7Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #zmena #Orlando Bloom #brunetka #farbenie

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...