Ako z Extrémnych premien! Syn slávneho Terminátora vyráža dych, zhadzuje desiatky kíl

Za to, ako 24-ročný Christopher Schwarzenegger zabojoval o zdravšie a krajšie telo, si zaslúži obdiv.

15.11.2021 00:00
debata

Morbídne obézny mladík sa do neľahkého boja pustil pred niekoľkými mesiacmi a už je z neho takmer „nový“ človek. Syn slávnych rodičov sa tak čoraz častejšie objavuje aj na verejnosti, aj na sociálnych sieťach. V čase, kedy trpel nadváhou, sa publicity skôr stránil.

zväčšiť Christopher Schwarzenegger na dovolenke v... Foto: Profimedia
405524723 Christopher Schwarzenegger na dovolenke v Mexiku, záber z januára 2019.

Aktuálne si s otcom vyšiel na obed v Santa Monice. Ako vidieť na paparazzi zábere, Christopher sa už zbavil desiatky kilogramov nadváhy. Spokojný a usmiaty po boku vytrénovaného otca zaslúžene priťahoval obdivné pohľady.

zväčšiť Arnold Schwarzenegger a jeho syn Christopher na... Foto: Profimedia
Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger a jeho syn Christopher na ulici v Santa Monica.

Pred niekoľkými týždňami, kedy Christopher oslávil narodeniny, Arnold Schwarzenegger vymenoval všetky tréningy, ktoré jeho syn v snahe o lepšie telo momentálne absolvuje – box, vzpieranie, cyklistika, strečing. Ako dodal, je na neho nesmierne pyšný.

Arnold Schwarzenegger má 5 detí. V roku 1986 sa oženil s Mariou Shriverovou, s ktorou má štyri deti. Po 25. rokoch manželstva podala Shriver v roku 2011 žiadosť o rozvod. Ako dôvod uviedla nezlučiteľné rozdiely. Žiadosť o rozvod podala po dvoch mesiacoch od priznania herca, že pred rokmi splodil nemanželského syna s Mildred Patriciou Baenou, ktorá dvadsať rokov pracovala v ich dome. Syn sa volá Joseph a je rovnako športovo založený ako jeho otec.

Nedostatok pohybu je jeden zo zásadných problémov modernej civilizácie, ktorý prináša so sebou veľké množstvo negatív. Pozrite si reláciu Ide o nás

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obezita #Arnold Schwarzenegger

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...