Oslávenec Charles osamotený na lavičke v záhrade! Pred troma rokmi jeho narodeniny vyzerali celkom inak

Za 3 roky sa toho v kráľovskej rodine toľko zmenilo! Aj narodeninový záber princa Charlesa o tom jasne vypovedá.

15.11.2021 15:30
Britain Remembrance Sunday Foto: ,
Princ Charles počas spomienkového poduajatia pri pamätníku Cenotaph v Londýne.
debata

Víkend sa v Británii niesol v znamení sviatku Remembrance Day, ktorý si za prítomnosti vojnových veteránov uctili aj členovia kráľovskej rodiny. V sobotu večer sa konal v priestoroch slávnej Royal Albert Hall v Londýne koncert, nedeľa patrila bohoslužbe a kladeniu vencov pri pomníku Cenotaph v centre Londýna. Na oboch podujatiach sa zúčastnil aj princ Charles, ktorý v nedeľu oslávil 73 rokov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse)

Budúci kráľ sa v nedeľu dočkal aj mnohých blahoželaní cez sociálne siete – na stránke Clarence House sa objavila nová fotografia princa Charlesa, ktorá ho zachytila sediac na lavičke v modrom pruhovanom obleku, ako sedí na lavičke v Highgrove, jeho tvár zdobí jemný úsmev. Práve prostredníctvom účtu Clarence House sa oslávenec dočkal mnohých blahoželaní, za ktoré sa Charles s manželkou Camillou všetkým poďakovali.

Vojvodkyňa Kate počas spomienkovej bohoslužby...
Členovia britskej kráľovskej rodiny rozdelení...
+3Princ Charles zastúpil počas spomienkovej...

Blahoželanie cez Instagram poslali aj princ William s manželkou, vojvodkyňou Kate – zverejnili fotografiu Charlesa s blahoželaním v Instagram Story.

Britain Royals Remembrance Čítajte viac Vojvodkyňa Kate v čiernom na spomienkovom koncerte: Kráľovná neprišla, šetrí sily

Na tohtoročnej narodeninovej fotografii však princ Charles pózoval sám. Celkom inak vyzeral oficiálny záber, ktorý kráľovská rodina zverejnila pri príležitosti 70. narodenín Charlesa – vtedy si na lavička v záhrade „Clarence House“ zapózovali s oslávencom aj jeho dvaja synovia s rodinami. Od vzniku tejto fotografie sa však toho v kráľovskej rodine veľa zmenilo a len ťažko možno predpovedať, kedy sa rodina princa Charlesa stretne v dobrej nálade, aby spoločne oslávila narodeniny niektorého z jej členov a pritom si spoločne zapózovala aj pred objektívom.

zväčšiť Pri príležitosti 7o. narodením princa Charlesa... Foto: Profimedia
charles Pri príležitosti 7o. narodením princa Charlesa Clarence House zverejnil fotografiu kráľovskej rodiny. Zľava hore: Vojvodkyňa Kate s princom Louisom, princ William, princ Harry a vojvodkyňa Meghan, dole zľava: princ Charles s princom Georgeom, vedľa neho sedí vojvodkyňa Camilla a princezná Charlotte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ charles

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...