Daniela Nízlová a Lobotka sa rozišli: Dôvod? Futbalista tvrdí, je to moje súkromie

Len pár dní po správach o narodení prého potomka speváčke Veronike Nízlovej sa objavila ďalšia - tentoraz súvisiaca s jej sestrou, jednovaječným dvojčaťom Danielou. Nie je však taká šťastná...

15.11.2021 12:50
Daniela Nízlová. Foto:
Daniela Nízlová na archívnom zábere.
debata (13)

Polovici hudobného dua TWiiNS sa totiž po pár rokoch skončil vzťah s futbalistom Stanislavom Lobotkom, s ktorým má Daniela aj dcérku Lindu. Dvojica sa mala rozísť už pred pár týždňami. Špekulácie, ktoré sa objavovali už pár dní, potvrdil samotný športovec. „Áno, rozišli sme sa. Ale viac sa k tomu nebudem vyjadrovať, lebo je to moje súkromie,“ citovala Lobotku Pluska.sk.

Dvojica trávila väčšiu časť roka v talianskom Neapole, kde slovenský futbalista hráva za klub SSC Neapol. Po rozchode je pravdepodobné, že sa Daniela Nízlová presťahuje aj s dcérkou späť na Slovensko.

DSC 3750 Čítajte viac Veronika Nízlová sa stala mamou! Prvé foto s malým pokladom

S Lobotkom sa 35-ročná speváčka začala stretávať na jar roka 2019, pričom už v januári nasledujúceho roka prišla na svet ich spoločná dcérka.

Danielina sestra Veronika iba pred pár mesiacmi prezradila, že je tehotná, pričom meno otca svojho potomka tajila. Minulý týždeň potom priviedla na svet v levickej nemocnici zdravé dievčatko, ktoré dostalo meno Nea.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DanielaTWiiNS (@danielatwiins)

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Daniela Nízlová #Stanislav Lobotka #Veronika Nízlová

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...