Žiadne verejné vystúpenie, pobyt na utajenom mieste! Charlene síce je v Monaku, ale ukrytá pred svetom

Princezná Charlene je už síce istý čas v Monaku, aktuálne správy, ktoré sa v súvislosti s ňou objavujú v zahraničných médiách, však vyvolávajú mnoho otáznikov.

16.11.2021 14:44
charlene Foto:
Princezná Charlene na archívnej snímke.
debata

Po niekoľkomesačnom odlúčení priletela 8. novembra manželka princa Alberta domov, zvítala sa s manželom aj 6-ročnými dvojičkami, palác uverejnil dojímavé zábery. Do „starých koľají“ sa však jej život doposiaľ nedostal. Ako informuje magazín People či Daily Mail, Charlene nesprevádzala princa Alberta na svetovú výstavu v Dubaji. Aktuálne palác oznámil, že kňažná sa nezúčastní ani oficiálnych osláv štátneho sviatku – Národného dňa Monaka, ktorý sa slávi 19. novembra. Pri tejto príležitosti sa celá rodina zvykla ukázať na verejnosti aj na balkóne paláca.

charlene Čítajte viac Je to oficiálne! Správa z Monaka hovorí jasne, princezná Charlene...

Albert a Charlene sa mali spoločne ukázať na výstave Expo 2020 v Dubaji. Na záberoch, ktoré sa dostali do médií, však po jeho boku vidieť jeho sestru Stéphanie. Otázky, kde je Charlene a prečo sa neukazuje na verejnosti sčasti vysvetľuje oficiálne vyhlásenie paláca.

Vo vyhlásení vydanom tlačovou kanceláriou paláca 16. novembra a zverejnenom na Twitteri sa píše:

„Kniežací pár s poľutovaním oznamuje, že princezná Charlene sa nemôže zúčastniť tohtoročných osláv štátneho sviatku so svojou rodinou a obyvateľmi Monaka. Hneď, ako jej to zdravotný stav dovolí, sa princezná bude opäť tešiť z plnenia svojich kniežacích povinností.“

stone Čítajte viac Princ Albert bodol týmto záberom Charlene do srdca! Opäť tá istá slávna blondínka po jeho boku

Dôvod tohto rozhodnutia súvisí podľa vyhlásenia s podlomeným zdravím manželky princa Alberta (63). „Princezná sa v posledných mesiacoch potýkala s podlomeným zdravím a momentálne sa zotavuje. Počas tohto dočasného odpočinku kniežací pár žiada o rešpektovanie súkromia a rodinného prostredia.“

Dlhý pobyt princeznej v JAR vyvolal špekulácie o možných problémoch kráľovského páru, rodina však toto tvrdenie poprela.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...