Buckinghamský palác zverejnil nové foto kráľovnej Alžbety II.! Hovorí jasnou rečou

Deväťdesiatpäťročná kráľovná je najstarším a najdlhšie panujúcim monarchom na svete.

18.11.2021 08:00
Britain Royals Foto: ,
Britská kráľovná Alžbeta II. sa v stredu stretla s britským náčelníkom generálneho štábu a poradcom ministerstva obrany Nickom Carterom.
debata (13)

Britská kráľovná Alžbeta II., ktorá sa 14. novembra zo zdravotných dôvodov nezúčastnila tradičnej ceremónie na uctenie vojakov padlých vo svetových vojnách, sa v stredu stretla s britským náčelníkom generálneho štábu a poradcom ministerstva obrany Nickom Carterom. Ako napísala agentúra Reuters, kráľovná ho na úvod audiencie vo Windsorskom zámku uvítala postojačky a s úsmevom.

Vojvodkyňa Kate počas spomienkovej bohoslužby...
Členovia britskej kráľovskej rodiny rozdelení...
+3Princ Charles zastúpil počas spomienkovej...

Deväťdesiatpäťročná kráľovná je najstarším a najdlhšie panujúcim monarchom na svete. Náčelníka generálneho štábu prijala pred jeho plánovaným odstúpením z funkcie na konci novembra.

zväčšiť Britská kráľovná Alžbeta II.  sa v stredu... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
APTOPIX Britain Royals Britská kráľovná Alžbeta II. sa v stredu stretla s britským náčelníkom generálneho štábu a poradcom ministerstva obrany Nickom Carterom.

Kráľovná bola krátko hospitalizovaná v stredu 20. októbra. Podľa Buckinghamského paláca išlo o bežné vyšetrenia. Lekári kráľovnej nariadili na konci októbra dva týždne odpočinku. Palác opakovane zdôrazňoval, že kráľovná je v dobrej nálade.

Britain Queen Čítajte viac Strach o zdravie kráľovnej? Alžbeta II. na poslednú chvíľu zrušila účasť na pietnej spomienke

Spomienková ceremónia na uctenie padlých vojakov mala byť prvou verejnou akciou, ktorej by sa Alžbeta II. od svojej hospitalizácie zúčastnila. Ale Buckinghamský palác jej účasť len niekoľko hodín predtým zrušil a ako dôvod uviedol problémy, ktoré má panovníčka s chrbtom.

Britain Remembrance Sunday Čítajte viac Oslávenec Charles osamotený na lavičke v záhrade! Pred troma rokmi jeho narodeniny vyzerali celkom inak

Na zdravotný stav panovníčky sa novinári pýtali aj princa Charlesa, ktorý je aktuálne na zahraničnej ceste v Jordánsku. Ako píše Daily Mail, na otázku, ako sa darí jeho matke, princ odpovedal: „Je v poriadku, ďakujem veľmi pekne. Keď máte 95 rokov, už to nie je také jednoduché, ako kedysi. Aj v 73 rokoch je to dosť zlé,“ odpovedal Charles, ktorý oslávil 73. narodeniny len pred pár dňami.

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Kráľovná Alžbeta

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....