Oscarová noc Coopera a Lady Gaga, ktorá vzbudila toľké vášne! Ako to celé bolo? Herec vysvetľuje

Špekulácie o romániku speváčky Lady Gaga a jej kolegu Bradleyho Coopera rozvírilo ich slávne a emotívne oscarové vystúpenie so skladbou Shallow v roku 2019, ktorá vznikla k filmu Zrodila sa hviezda.

20.11.2021 00:00
cooper Foto:
Speváčka Lady Gaga a jej kolega Bradley Cooper počas vystúpenia so skladbou Shallow na oscarovom ceremoniáli.
debata

Oscarový duet v roku 2019 videla z hľadiska udeľovania zlatých sošiek aj Cooperova vtedajšia partnerka a mama jeho dcérky, modelka Irina Shayk. Ich vzťah sa onedlho nato rozpadol.

Na tému aférky s kolegyňou z filmu, s Lady Gaga, Cooper dlho mlčal. Prehovoril až teraz a s odstupom času opísal, ako to celé vnímal on a čo sa vlastne na oscarovom pódiu odohralo.

V rozhovore pre Hollywood Reporter dala hollywoodska hviezda raz a navždy jasne najavo, že intímne vystúpenie na oscarovej noci s Lady Gaga bolo zinscenované. Magazín cituje herca, ktorý povedal, že vystúpenie na Oscaroch navrhol tak, aby sa odvíjalo ako scéna z filmu, čiastočne preto, aby prekonal svoje vlastné obavy zo živého spievania pred publikom.

Lady Gaga v šatách Armani Privé  na premiére...
Lady Gaga v šatách Valentino   na premiére...
+4Lady Gaga v šatách  Valentino   v Los Angeles...

„V tejto scéne z filmu sa do seba zamilujú. Je to ten výbušný moment, ktorý sa im stane na pódiu pred tisíckami ľudí,“ povedal Cooper, keď si zaspomínal na svoju rolu vo filme Zrodila sa hviezda. Uvedená scéna by predsa pôsobila zvláštne, keby sme sedeli na stoličkách a spievali tvárou k publiku," vysvetlil Cooper toľko diskutovanú scénu na Oscaroch, ktorá vzbudila toľko vášní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Bradley Cooper

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....