Princ Charles náhle zmenil plány! Dohodnutú návštevu lietadlovej lode zrušil, tu je dôvod

Charles mal ísť na prehliadku lietadlovej lode kotviacej neďaleko Alexandrie počas posledného dňa svojej návštevy v Egypte.

19.11.2021 13:34
British Royals in Egypt Foto: ,
Princ Charles a vojvodkyňa Camilla počas návštevy Egyptu.
debata (2)

Britský princ Charles zrušil v piatok plánovanú návštevu lietadlovej lode HMS Queen Elizabeth po tom, ako sa tento týždeň jej stíhačka typu F-35B zrútila do vôd Stredozemného mora.

Charles mal ísť na prehliadku lietadlovej lode kotviacej neďaleko Alexandrie počas posledného dňa svojej návštevy v Egypte. Niekoľko hodín pred podujatím však jeho kancelária oznámila, že návšteva sa neuskutoční.

Britain Royals Čítajte viac Kate - žiarivejšia ako smaragd! Pritom, ak si lepšie obzriete jej šaty, potom zistíte...

Stíhačka F-35B v hodnote zhruba 100 milión eur sa zrútila do Stredozemného mora v stredu. Pilotovi sa podarilo katapultovať a bezpečne sa vrátil na loď. Lockheed Martin F-35 Lightning II je jednomotorové viacúčelové stíhacie lietadlo piatej generácie. Variant B označuje typ schopný kolmého vzletu a pristátia.

Britain Royals Čítajte viac Buckinghamský palác zverejnil nové foto kráľovnej Alžbety II.! Hovorí jasnou rečou

HMS Queen Elizabeth je najväčšia britská lietadlová loď schopná prevážať až 40 lietadiel. Loď pomenovala kráľovná Alžbeta II. po kráľovnej Alžbete I. z dynastie Tudorovcov, ktorá panovala v rokoch 1558 až 1603. Plavidlo uviedli do služieb Kráľovského námorníctva v decembri 2017.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ charles

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...