Princ Albert prehovoril: Opisuje zlý duševný stav Charlene, reaguje na správy o rakovine aj kríze v manželstve

19. novembra sa Albert spolu s deťmi objavili na verejnosti, keďže sa v kniežatstve oslavuje Národný deň Monaka. Zároveň vysvetlil situáciu okolo svojej manželky.

20.11.2021 00:00
Monaco National Day Foto: ,
19. novembra sa Albert spolu s deťmi objavili na verejnosti, keďže sa v kniežatstve oslavuje Národný deň Monaka. Z balkóna paláca poslali odkazy princeznej Charlene.
debata (7)

Uprostred týždňa vydal monacký palác oficiálne vyhlásenie, v ktorom sa hovorí o zdravotných problémoch manželky princa Alberta. Vo vyhlásení vydanom tlačovou kanceláriou 16. novembra a zverejnenom na Twitteri sa písalo:

charlene Čítajte viac Žiadne verejné vystúpenie, pobyt na utajenom mieste! Charlene síce je v Monaku, ale ukrytá pred svetom

„Kniežací pár s poľutovaním oznamuje, že princezná Charlene sa nemôže zúčastniť tohtoročných osláv štátneho sviatku so svojou rodinou a obyvateľmi Monaka. Hneď, ako jej to zdravotný stav dovolí, sa princezná bude opäť tešiť z plnenia svojich kniežacích povinností. Princezná sa v posledných mesiacoch potýkala s podlomeným zdravím a momentálne sa zotavuje. Počas tohto dočasného odpočinku kniežací pár žiada o rešpektovanie súkromia a rodinného prostredia.“

V piatok vniesol viac svetla do situácie okolo Charlene sám princ Albert v exkluzívnom rozhovore pre magazín People. Hovorí o fyzickom a duševnom „vyčerpaní“. 19. novembra sa Albert spolu s deťmi objavili na verejnosti, keďže sa v kniežatstve oslavuje Národný deň Monaka.

zväčšiť 19. novembra sa Albert spolu s deťmi objavili... Foto: SITA/AP, Eric Gaillard
Monaco National Day 19. novembra sa Albert spolu s deťmi objavili na verejnosti, keďže sa v kniežatstve oslavuje Národný deň Monaka.

„Bola zjavne vyčerpaná, fyzicky aj psychicky. Bola zdrvená a nedokázala zvládať ani svoje oficiálne povinnosti, ani život vo všeobecnosti a dokonca ani rodinný život,“ prezradil princ Albert. Rodina zaregistrovala, že 43-ročná mama dvojičiek potrebuje pomoc. „Nemôžete nikoho prinútiť, aby pochopil, že potrebuje liečbu,“ dodal. Napokon dodal, že jeho manželka urobila sama rozhodnutie odísť na kliniku. Pre ochranu súkromia sa lieči mimo Monaka, potvrdil Albert.

 19. novembra sa Albert spolu s deťmi objavili...
 19. novembra sa Albert spolu s deťmi objavili...
+2 19. novembra sa Albert spolu s deťmi objavili...

Presnú diagnózu, ani miesto pobytu Charlene však Albert neprezradil. „Môžem povedať len toľko, že trpela neskutočnou únavou. Už niekoľko dní nespala a nejedla. Veľmi schudla, čo ju urobilo náchylnou na ďalšie možné choroby.“ Princ však dal jasne najavo, že nejde o rakovinu, ktorú médiá v súvislosti s Charleniným chudnutím takisto spomínali.

charlene Čítajte viac Mama je konečne doma! Emóciami nabité zábery Charlene s deťmi! Aj jedným prekvapením

63-ročný monarcha sa takisto vyjadril k téme manželskej krízy. „Pravdepodobne to poviem viackrát, ale s naším vzťahom to nemá nič spoločné. Chcem, aby v tom bolo jasno. Toto nie sú problémy v našom vzťahu, naozaj nie vo vzťahu.“

charlene Čítajte viac Je to oficiálne! Správa z Monaka hovorí jasne, princezná Charlene...

Pokiaľ ide o rodinný život, Albert vysvetlil, že ich 6-ročné dvojčatá už pochopili situáciu a samé uznali, že ich mama „nie je celkom sama sebou“. Charlene deťom, samozrejme, veľmi chýbala a chýba, ale zdravie je na prvom mieste. "Deti tohto veku tomu už rozumejú,“ hovorí Albert. Sám sa snaží sústrediť na prácu a útechu nachádza v tom, že jeho manželka je v dobrých rukách.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #princ Albert

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...