Milovali ste Priateľov? Chandlerova novinka sa vám bude páčiť

Limitovaná edícia tričiek pre fanúšikov slávneho seriálu je tu! Tento obrázok určite poznáte.

22.11.2021 00:00
priatelia, Foto:
Zľava David Schwimmer, Lisa Kudrowová, Matthew Perry, Courtney Coxová, Jennifer Anistonová a Matt Leblanc na snímke z Los Angeles v roku 2002.
debata

Matthew Perry má síce na Instagrame takmer 8 miliónov sledovateľov, ale tým sa niekoľko týždňov neozval. Herec sa koncom jari stal súčasťou očakávaného návratu Priateľov. Špeciálna epizóda, ktorá bola mixom talk-šou a dokumentu, sa k divákom dostala v máji. A zaznamenala ohromný úspech, medzi hercami vtedy nechýbal ani predstaviteľ Chandlera Binga, Matthew Perry.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4)

Herec sa na Instagram prihlásil s novinkami – sám propaguje limitovanú kolekciu tričiek, ktorá odkazuje práve na kultový seriál, ktorý sa vysielal v rokoch 1994 až 2004. A práve on ponúka tričko s obrázkom seriálových kamarátov – Chandlera a Joeyho, ako sa vozia na ich slávnom psovi na kolieskach. Ako uvádza herec na Instagrame, aktuálne idú do predaja tričká, ktoré zdobia obrázky zo série 4 až 6.

Aisha Tyler - koláž Čítajte viac Ako krásna Charlie v Priateľoch randila s Joeym aj Rossom! A dnes? Má 50 a očarí kohokoľvek

O tričká, zdá sa, bude medzi fanúšikmi populárnej šestice priateľov extrémny záujem, fotografiu totiž označilo ako „páči sa mi“ už vyše milióna sledovateľov Perryho.

Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matthew Perry, Matt Le Blanc a Courteney Cox – to boli hlavné hviezdy seriálu Priatelia – všetci sa ukázali aj v spomínanom špeciále, ktorý sa k divákom dostal 17 rokov po skončení pôvodného seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #Matthew Perry

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...