Gina Lollobrigida sa sporí o svoj majetok! Kto ju chce oň pripraviť? Syn alebo bývalý záhradník?

Talianska filmová diva Gina Lollobrigida vedie so svojou rodinou spor o správu svojho majetku, v ktorom figuruje jej asistent, 34-ročný Andrea Piazzolla.

23.11.2021 00:00
Gina Lollobrigida Foto:
Gina Lollobrigida na aktuálnom zábere.
debata

Súdnym konaním o zverenie majetku do bezpečných rúk, ktoré inicioval syn 94-ročnej herečky Milco Skofic a vnuk Dimitri, sa Gina Lollobrigida cíti byť ponížená. Lollobrigida má podozrenie, že ide o sprisahanie jej syna Milca a iných ľudí, aby sa dostali k dedičstvu. Aj jej nový právnik Antonio Ingroia, bývalý prokurátor v kauzách proti mafii, v relácii Rai 1 vyhlásil, že príbuzným nejde o blaho Giny, ale „o jej majetok“.

Gina Lollobrigida 85 years Čítajte viac Výnimočnou krásou šteklila fantázie mužov! Legenda Gina Lollobrigida oslavuje

Piazzollu, ktorý je pritom podozrivý, že bývalú herečku pripravil o nehnuteľnosti, peniaze, cennosti, Gina Lollobrigida v emotívnom televíznom rozhovore bránila, že je pre ňu „ako syn“.

„Pomohol mi posunúť sa dopredu. Jeho dcéra Gina sa volá po mne,“ vyhlásila a dodala, že „Andrea nikdy nič zlé neurobil. Je to dobrý človek“. Uviedla, že obdarúvanie Andreu a jeho rodiny je výlučne „jej vec, nikoho iného“.

Príbuzní tvrdia, že Andrea si postupne získal náklonnosť Giny Lollobrigidy, keď sa zo záhradníka a šoféra vypracoval na jej asistenta a poradcu s plnou mocou, ktorému sa podarilo „odstrihnúť“ ju od rodiny – jediného syna a jediného vnuka Dimitriho, ktorý s ňou roky žil v jej rímskej vile na Via Appia. Ide o vilu, kam sa nasťahoval Piazzolla s partnerkou a dcérou Ginou.

Gina Lollobrigida Čítajte viac Súd rozhodol, že Lollobrigida musí mať opatrovníka. Nahnevaná herečka sa bráni

Najbližší príbuzní, znepokojení týmito pomermi, dosiahli, že sa Gina Lollobrigida musela podrobiť psychiatrickej expertíze. Na jej základe súd v októbri dospel k záveru, že Gina Lollobrigida je schopná prijímať rozhodnutia týkajúce sa bežného každodenného života, ale už nie tie, kde ide o správu peňazí, spoločností a nehnuteľností.

V rozhovore v relácii Domenica in, ktorý v nedeľu odvysielala talianska televízia RAI 1, Gina Lollobrigida Piazzollu bránila a dodala, že ona „si nezaslúži byť takto ponížená“. Vyhlásila, že život má „vo svojich rukách“ a sama rozhodne, ako s ním naloží. „Mám právo žiť, ale aj zomrieť, v pokoji,“ povedala v rozhovore.

Lollobrigida spolu so Sophiou Loren a Claudiou Cardinale do trojice ikon talianskej kinematografie v 50. a 60. rokoch 20. storočia. Táto nápadná Rimanka bola považovaná za najkrajšiu ženu sveta.

Nakrúcala filmy s hviezdami ako Anthony Quinn, Humphrey Bogart, Marcello Mastroianni a Rock Hudson a jej medzinárodne úspešnými boli filmy Fanfán Tulipán, Krásky noci, Zvonár u Matky Božej či Rimanka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Gina Lollobrigida

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...