V septembri sa vydala sama za seba, už sa rozvádza! Dôvod? Pomerne banálny

Modelka Cris Galera sa vydala na slávnostnom ceremoniáli v septembri tohto roku, ale teraz sa rozhodla pre rozvod. Ale pozor! Rozvádza sa sama so sebou.

24.11.2021 12:00
Modelka Cris Galera Foto:
Modelka Cris Galera.
debata (10)

V septembri zaplnila Brazílčanka Cris Galera titulky novín po tom, čo bola priveľmi znechutená a sklamaná z mužov a tak sa rozhodla vydať sama za seba.

33-ročná rodáčka zo Sao Paulo pre Daily Star povedala: „Bola som v manželstve šťastná. Ale začala som veriť v lásku v momente, keď som stretla niekoho iného, výnimočného,“ opísala dôvod ohláseného rozvodu.

Cris v septembri hovorila o tom, že sa vydala sama za seba, lebo: „Dospela som do bodu, keď som dozrela, uvedomila som si, že som silná a odhodlaná žena. Vždy som sa bála byť sama, ale uvedomila som si, že sa musím naučiť cítiť sa dobre. Keď sa tak stalo, rozhodla som sa to osláviť.“

Svadba nebola oficiálna, v Brazílii takýto zväzok nie je povolený. Modelka si ale vystrojila „svoju“ svadbu, pózovala pred kostolom v svadobných šatách a svoje šťastie nevesty zdieľala na Instagrame. Rovnako neoficiálny bude tak aj jej rozvod, ale modelka si z neho urobila spôsob na „naháňanie“ sledovateľov.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Cris Galera

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...