Roky ženatý s krásnou hviezdou 90-tych rokov? Áno, pripúšťa Keanu Reeves

Dvojicu Keanu Reevesa a Winonu Ryderovú spája dlhoročné priateľstvo, ktoré vzniklo ešte v roku 1992 počas nakrúcania filmu Dracula Francisa Forda Coppolu.

25.11.2021 13:40
Keanu Reeves Foto:
Keanu Reeves a Winona Ryder v roku 2018 vo filme Destination Wedding.
debata (2)

Roky dokonca nad nimi „visí“ klebeta, ktorá hovorí, že sa stali manželmi. 57-ročný Reeves nedávno v online rozhovore pre magazín Esquire doslova povedal, že je možné, že sú vlastne manželmi. Počas nakrúcanie scén k filmu Dracula sa totiž odohral medzi ich postavami skutočný svadobný obrad, na pľaci ich oddal skutočný kňaz.

zväčšiť Herečka Winona Ryder na zábere z roku 2017 na... Foto: SHUTTERSTOCK
winona2017 Herečka Winona Ryder na zábere z roku 2017 na premiére seriálu Stranger Things.

„Urobili sme celý svadobný obrad so skutočným kňazom,“ povedal Reeves pre Esquire. „Winona hovorí, že manželia sme. Coppola hovorí, že manželia sme. Takže si myslím, že pred očami Boha sme sa vzali.“

USA Tim Burton odtlačky Los Angeles Čítajte viac Winona Ryder oslavuje päťdesiatku a zahrá si v pokračovaní Beetlejuicea! V ktorom filme ju máte najradšej?

Už v roku 2018 krásna Ryder pre Entertainment Weekly povedala: „V skutočnosti sme sa vzali v Draculovi,“ opísala vtedy herečka dodala: „Prisahám bohu, že si myslím, že sme v skutočnom živote manželia. V tej scéne použil Francis (Ford Coppola) skutočného kňaza. Nakrútili sme celý obrad a on urobil všetko, ako sa zvykne robiť v kostole. Takže si myslím, že sme manželia.“

Hoci Keanu Reeves tvrdí, že z času na čas dostane od Winony Ryderovej textovú správu, v ktorej napíše „Ahoj manžel“, obe hviezdy žijú v spokojných vzťahoch. Zatiaľ, čo Keanu Reeves tvorí pár s umelkyňou Alexandrou Grantovou od roku 2018, Winona Ryder je od roku 2011 s dizajnérom Scottom Mackinlaym Hahnom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Keanu Reeves #Winona Ryder

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...