Herec z jojkárskej novinky leží v nemocnici na kyslíku! Nebol očkovaný, teraz ľutuje

Český herec Miroslav Etzler sa prihlásil fanúšikom na Instagrame s nepríjemnou novinkou.

26.11.2021 11:02
Miroslav Etzler Foto:
Herec Miroslav Etzler.
debata (75)

Na sociálnu sieť „zavesil“ fotografiu z nemocnice, kde leží pod kyslíkom. Herec priznáva, že sa nenechal zaočkovať a teraz to považuje za chybu.

„Dostal som silný covidový atak spojený s obojstranným zápalom pľúc. Som na kyslíku a ďalší vývoj skôr tuším ako viem. A áno, nebol som očkovaný. Vďaka obrovskej láskavosti a profesionalite covid oddelenia nemocnice Česká Lípa pod vedením pána primára Jana Nováka a jeho geniálneho tímu ma napriek tomu berú ako človeka! Nenechať sa očkovať bola obrovská chyba. Prosím, ak môžete, urobte to.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa mireketzler (@mireketzler)

Na Etzlerovu správu už na sociálnej sieti zareagovali niektorí jeho kolegovia, ktorí mu želajú skoré uzdravenie. Medzi nimi je aj herečka Mahulena Bočanová či herec Roman Vojtek.

Slovenskí diváci sa s Etzlerom stretávali v populárnom seriáli Poisťovňa šťastia, v ktorom stvárňoval jednu z hlavných mužských postáv, u našich susedov patrí medzi obsadzovaných hercov. Na konte má úlohy vo filmoch Ženská pomsta (2020), Léto s gentlemanem (2019) a mnohé ďalšie. Bol súčasťou úspešného seriálu Ordinácia v ružovej záhrade (českej verzie) či série Cesty domů. Onedlho sa predvedie aj v jojkárskej minisérii Ultimátum.

© Autorské práva vyhradené

75 debata chyba
Viac na túto tému: #Miroslav Etzler

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...