Jedna z najväčších hviezd marveloviek v Prahe! Priamo na ulici herec neodolal tejto pochúťke...

Kto mal v týchto dňoch šťastie, mohol v uličkách českej metropoly naraziť na slávneho hollywoodskeho krásavca.

26.11.2021 13:25
Chris Hemsworth Foto:
Chris Hemsworth ako Thor.
debata (1)

Už v septembri slávny austrálsky herec Chris Hemsworth avizoval, že sa chystá pracovne do Prahy. Ako urastený predstaviteľ Thora prezradil na svojom Instagrame, už si vychutnáva čas v českej metropole. Do Prahy síce priletel už pred pár dňami, zábery z mesta na jeho Instagrame sa však objavili až teraz (preklikať šipkou).

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Herec zverejnil video, na ktorom si spolu s manželkou, herečkou Elsou Pataky, pochutnáva na sladkom trdelníku. Jeho manželka zasa ukázala zopár romantických záberov z pražských uličiek, aj klasickú „pózovačku“ pri Vltave (preklikať šipkou). Na jednom zo záberov vidieť herca aj s jeho 7-ročnými dvojičkami – Tristanom a Sashom.

V českej metropole sa bude natáčať pokračovanie filmu streamovacej služby Netflix, ktoré zatiaľ nesie názov Extraction 2 . Prvý diel príbehu o neohrozenom žoldnierovi na nebezpečnej misii patril medzi jeden z divácky najúspešnejších filmov streamovacej platformy. Hlavnú úlohu v ňom stvárnil práve Hemsworth, ktorý sa preslávil najmä rolou Thora vo filmových adaptáciách komiksov Marvel Comics.

Ako v septembri napísal magazín Variety, za presunutím nakrúcania do Prahy stoja obavy z ďalšieho sprísnenia karanténnych opatrení kvôli šíreniu koronavírusu v Austrálii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Chris Hemsworth

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...