Ak je vzťah toxický, ani ako priateľstvo po rozchode fungovať nebude, odkazuje speváčka Karin Ann

Kvôli nakrúcaniu videoklipu Karin odletela začiatkom novembra do Talianska.

28.11.2021 00:00
Speváčka Karin Ann. Foto:
Speváčka Karin Ann.
debata

V týchto dňoch predstavuje Karin Ann singel ‘we’re friends, right?’, na ktorom spolupracoval hudobník z legendárnej americkej kapely, klip k nemu režíroval zahraničný filmár, ktorý má v portfóliu svetové hviezdy, a aby toho nebolo málo, Karin zároveň odhaľuje svoje najnovšie koncertné plány, ako inak – opäť za hranicami Slovenska…

Kvôli nakrúcaniu videoklipu Karin odletela začiatkom novembra do Talianska. Tentokrát si k spolupráci prizvala talianskeho režiséra Simone Bozzelliho, ktorý má na konte okrem iného tiež klip IWBYS (I Wanna Be Your Slave) pre medzinárodne úspešnú formáciu Måneskin, ktorá zvíťazila v Eurovision Song Contest 2021.

„Keď som videla Simoneho prácu, veľmi ma zaujala. Pomyslela som si – on by mohol byť otvorený odlišnému prístupu pri výrobe klipu – a našťastie, prejavil záujem o spoluprácu,“ prezrádza Karin. "Všetko prebiehalo veľmi dobre, mala som šťastie, že som hneď našla "open minded” ľudí. Napríklad režisér mi pred prvou scénou povedal: "zapneme kameru, a chcem vidieť, čo s tým urobíš” – takže som cítila, že som to naozaj ja, zobrazená autenticky tak ako som to cítila – bez akéhokoľvek tlaku,” opisuje Karin.

“Najviac si cením, že Karin mi dala priestor experimentovať a zvizualizovať jej myšlienky. Nepochybujem o tom, že by sme mohli spolupracovať aj na ďalších projektoch v budúcnosti,” zhodnotil Simone Bozzelli.

Výsledkom kreatívnej slovensko-talianskej spolupráce medzi Karin a Simonem je kontrastná mozaika – vizuál, ktorý na jednej strane ukazuje spomienky na šťastné okamihy a na druhej strane hnev, na ktorý sa celý príbeh zmení. "Myslím si, že ženy umelkyne sa často hanbia v klipoch ukázať emócie ako hnev, alebo sú za to kritizované, a to sa mi nepáči, pretože aj to sú ľudské emócie, ktoré všetci bez rozdielu máme, preto som sa pred nimi v klipe nechcela skrývať,“ vysvetľuje Karin.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karin Ann

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...