Blond hriva ju opäť omrzela! Carmen Geiss zmenila nielen farbu, ale aj... Čo poviete, omladla?

Z New Yorku pozdravila hviezda šou Geissenovci – Ťažký život milionárov svojich fanúšikov ako hnedovláska, navyše si nechala ostrihať ofinu!

28.11.2021 12:07
Geissenovci – Ťažký život milionárov Foto:
Carmen a Robert zo šou Geissenovci – Ťažký život milionárov.
debata (2)

Tmavší odtieň vlasov si svojrázna milionárka Carmen Geiss vyskúšala už pred pár mesiacmi. Následne sa pravidelne vracala k svojmu rokmi overenému imidžu blondínky, kedy si vlasy upravovala na cestičku v strede a na ramená jej padali rozpustené v jemných vlnách. Tak sa predviedla aj pred pár dňami vo videu určenému fanúšikom, kedy spolu s manželom, Robertom, promovali ich novú kuchársku knihu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965)

Aktuálne sa 56-ročná televízna hviezda, ktorú diváci poznajú vďaka doku-šou Geissenovci – Ťažký život milionárov (RTL 2), fanúšikom ohlásila z New Yorku. A jej imidž? Opäť o čosi viac zmenený. Výrazne tmavší odtieň vlasov a navyše – Carmen si nechala ostrihať ofinu. Fanúšikovia, ktorých má na Instagrame vyše 820 000, reagovali zväčša pozitívne, dokonca v komentároch písali, že nový účes jej ubral roky.

Geissenovci Čítajte viac Pozdrav v bikinách z čias, kedy neexistoval photoshop! Čo poviete na mladučkú Carmen Geiss?

Šou Geissenovci – Ťažký život milionárov sa k divákom prvý raz dostala v januári 2001, vysiela ju televízia RTL 2. manželia pochádzajú z nemeckého Kolína, ich domovom sa však stalo Monako. Pár vychováva dve dcéry, Davinu a Shaniu, z ktorých sú už tínedžerky. Manželia majú za sebou aj naozaj ťažké okamihy, keďže Carmen mala problém s donosením dieťatka a než sa stala dvojnásobnou mamou 10 razy potratila.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Carmen Geiss

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...