Sima Magušinová sa podelila o šťastnú novinku netradične! Bruško v novom klipe

Slovami to zatiaľ nepotvrdila, no tie asi v tomto prípade ani netreba. Slovenská speváčka Sima Magušinová je s najväčšou pravdepodobnosťou v šťastnom očakávaní.

29.11.2021 07:21
Sima Martausová Foto:
Sima Martausová.
debata (9)

Správy o jej tehotenstve podnietil nový videoklip, ktorý vznikol ku pesničke Sonety a ktorý Magušinová zverejnila pred pár hodinami. Skladbu s videom zverejnili na oficiálnej stránke Magušinovej na YouTube a komentáre fanúšikov okamžite upozornili na jeden dôležitý fakt. Speváčke, ktorá sa pred kamerou len prechádza po lúke, vidieť pod bielym rolákom zaoblené bruško.

Fanúšikovia razom upozornili na tento fakt a začali okamžite speváčke gratulovať. Magušinová, predtým Martausová, sa v lete vydala za novinára Michala Magušina. Po svadbe si zmenila svoje priezvisko a vyhlásila, že ho plánuje používať aj ako umelecké meno.

K záberom zo svadby vtedy tiež napísala: „Môj milý je môj a ja som jeho. Láska je mocná ako smrť. Ani veľké vody ju neuhasia a rieky ju neodplavia. Vyslúžili sme si sviatosť manželstva a je pre mňa cťou volať sa Simona Magušinová.“

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #klip #video #Sima Magušinová

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...