Ani na chvíľu z formy! Fešák Farrell vybehol do ulíc, toto je tajomstvo jeho sexepílu

Je stále jedným z najpríťažlivejších hollywoodskych hercov, hoci v zoznamoch o najsexi mužov sa už zvyčajne objavujú nové mená. Colin Farrell však aj nedávno presvedčil, že je skrátka "kus".

30.11.2021 00:00
645338186 Foto:
Herec Colin Farrell počas svojho tradičného behu v uliciach Los Feliz.
debata

Írsky rodák, ktorý oslávil v máji svoje 45. narodeniny, sa roky udržiava vo forme. Hoci začiatky jeho kariéry sa spájali s divokým životným štýlom, špekulovalo sa aj o drogách a priveľa alkoholu, teraz žije otec dvoch synov Henryho a Jamesa doslova vzorným zdravým životným štýlom.

Dôkazom boli aj najnovšie zábery, ktoré sa objavili počas uplynulého víkendu a ktoré zachytávali Farrella pri jeho tradičnom behu vo štvrti Los Feliz v LA. Slávny herec oblečený do trička a krátkych zelených trenírok, vyzbrojený ruksakom s vodou a závažím, sa preháňal ulicami a nenechal sa rušiť ani objektívmi paparazzov, ktorého prenasledovali.

Fanúšičky a fanúšikovia 45-ročného herca však tentoraz predsa len prišli trošku skrátka – ešte v lete sa totiž Farrell pri svojich bežeckých aktivitách objavoval na ulici hore bez, len v športových trenírkach a predvádzajúc svoju muskulatúru a vyšportované telo. Tentoraz sa „farrellovský“ fanklub musel zmieriť s o niečo zahaľujúcejšou športovou garderóbou.

Napriek tomu, že írsky rodák si asi veľmi dobre uvedomuje svoju fyzickú príťažlivosť, nemá strach v hereckých príležitostiach úplne zmeniť svoj vzhľad. To, konieckoncov, divákov čaká aj v najnovšom hercovom projekte – očakávanom filme Batman, kde si po boku Roberta Pattinsona v úlohe netopierieho muža zahral slávneho zloducha Jokera. Zábery z nakrúcania už pred pár mesiacmi naznačili, že sa je na čo tešiť. Viac si pozrite tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #beh #forma #rola #postava #Colin Farrell #voľno

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...