Šťastnejšiu ste ju dlho nevideli! Lindsay Lohan je zasnúbená, tento muž ju požiadal o ruku

Hoci americká herečka a podnikateľka Lindsay Lohan sa viac menej stratila z dohľadu médií a verejnosti, jej život je zjavne naplnený a spokojný. A nedávno sa v ňom udiala ďalšia šťastná udalosť.

01.12.2021 00:00
People Lindsay Lohan Foto: ,
Herečka Lindsay Lohan na zábere z roku 2016.
debata

Niekdajšia hviezda komediálneho hitu Protivné baby sa prihlásila na Instagrame správou o čerstvom zasnúbení sa. „Moja láska, môj život, moja rodina, moja budúcnosť,“ napísala stručne k sérii čiernobielych fotografií, ktoré doplnila aj ikonka prsteňa. Ten skutočný, zásnubný, s ktorým ju o ruku požiadal priateľ Bader Shammas, potom zachytávajú aj jednotlivé zábery.

Shammas požiadal Lohanovú o ruku v nedeľu a 35-ročná rodáčka z New Yorku mu odpovedala áno. Šťastie, ktoré momentálne hviezda prežíva, je z fotografií na sociálnych sieťach celkom čitateľné.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Dvojica sa zoznámila už pred bezmála dvoma rokmi. Prvé správy o novom partnerovi Lohan „komunikovala“ vo februári minulého roka, opäť na Instagrame. V tom čase však jeho totožnosť ešte tajila. Médiá následne vypátrali, že vyvoleným je práve Shammas, ktorý pôsobí vo vyššom manažmente bankovej spoločnosti Credit Suisse a je vo funkcii asistenta jedného z viceprezidentov spoločnosti.

Americká herečka a jej partner žijú spolu už dlhší čas v Dubaji. Lohan však posledné mesiace trávila znovu na rodnom americkom kontinente, kde nakrúcala nový film – vianočnú romantickú komédiu pre Netflix. Premiéru bude mať, samozrejme, v čase Vianoc.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lindsay Lohan #zásnuby #partner #Instagram

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....