Úpravy na tvári Demi Mooreovej nejdú prehliadnuť: Tieto momentky sú jasný dôkaz (a šok)!

Len pred pár týždňami oslávila 59. narodeniny. Herečku Demi Mooreovú však vek nezastaví, teda aspoň sa zdá, že ona to nechce pripustiť. Niekedy s väčším a inokedy menším úspechom.

30.11.2021 12:01
645489479 Foto:
Herečka Demi Moore dorazila na vyhlásenie cien v kreácii Fendi Couture.
debata (1)

V pondelok večer sa americká hviezda hitov ako Duch či G.I. Jane objavila na vyhlásení britských módnych cien, aby sprevádzala svojho kamaráta – dizajnéra Kima Jonesa a zároveň mu neskôr v rámci oficiálnej časti odovzdala jednu z trofejí. Pozornosť si vyslúžila okamžite večerná kreácia – trblietavé tubové šaty z dielne Fendi Couture, ktoré si čiernovláska obliekla. Honosný model doplnila vizáž s jemným líčením a úprava dlhých havraních vlasov siahajúcich až po zadok.

Herečka Priyanka Chopra Jonas prišla na akciu v...
Herečka Billie Piper v kreácii od Vivienne...
+33Topmodelka Cindy Bruna prišla v kreácii Richard...

Čo v prípade Mooreovej však zaujme azda ešte viac je jej takmer hladká tvár bez vrások. Samozrejme, výdatne podporená výplňami a botoxom. Demi Moore má v tomto prípade momenty, keď vyzerá naozaj výborne, ale tiež také, keď ju objektívy zachytia v nestráženej chvíli. Zábery hovoria jasne, Demi Moore neobchádza plastických chirurgov a snaží sa zachovať si večnú mladosť stoj čo stoj.

Už keď sa pred časom trojnásobná mama objavila na prehliadke módneho domu Fendi, jej plná tvár a neprirodzene vytvarované (vyplnené) lícne kosti upútali pozornosť verejnosti. O pár mesiacov neskôr na červenom koberci v Londýne sa príbeh opakuje. V niektorých momentoch vyzerala americká herečka pôvabne a zachovalo, v ďalšom však už trošku ako „mačacia žena“.

zväčšiť Herečka Demi Moore dorazila na vyhlásenie cien... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Demi Moore dorazila na vyhlásenie cien v kreácii Fendi Couture. Herečka Demi Moore dorazila na vyhlásenie cien v kreácii Fendi Couture.

Mooreovej slabosť pre estetické úpravy bola v Hollywoode povestná už v 90-tych rokoch. Jeden čas sa tvrdilo, že má úprav viac ako slávna speváčka Cher. To nikdy nepotvrdila ani samotná Moore, ani žiaden z lekárov, ktorých navštívila. Jedno je však isté, necelý rok pred dovŕšením šesťdesiatky sa herečka neplánuje vzdať svojho sna o vlastnej podobe. A konieckoncov, ak je s ňou sama spokojná, asi je to v poriadku…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #plastika #Demi Moore #tvár #úprava #Fashion Awards

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...