Top seriál vojvodkyne Kate? Navštívila hercov na pľaci, jednej z hviezd sa podaril trapas

Herečka Joanne Froggatt, ktorá je súčasťou seriálu Panstvo Downton, opísala stretnutie s vojvodkyňou Kate, ktoré nazvala "trochu trápnym".

01.12.2021 11:00
Vojvodkyňa Kate Foto: ,
Vojvodkyňa Kate na archívnej snímke.
debata

41-ročná herečka, ktorá stvárňuje Annu Batesovú v obľúbenej sérii aj vo filme, si zaspomínala na stretnutie s manželkou princa Williama aj na trápnu poznámku, ktorá sa jej vtedy podarila.

Počas skúšky Kate vstúpila do spálne Lady Mary a potom sa zapojila do krátkeho rozhovoru s členmi tímu, medzi ktorých patrila aj herečka Michelle Dockery (Lady Mary). „Strápnila som sa pred vojvodkyňou z Cambridge. Navštívila natáčanie vo chvíli, kedy som ja a Michelle Dockery nakrúcali scénu v spálni Lady Mary,“ povedala herečka Joanne Froggatt pre magazín The Observer.

Vojvodkyňa Kate vtedy povedala: „Je to veľmi zvláštne byť vo vašej spálni.“ Joanne Froggatt jej odpovedala: „Áno, do spálne Lady Mary nemôže prísť veľa ľudí.“ Následne herečka doplnila: „Nemyslela som to dvojzmyselne, ale prisahám, že na tvári Kate som zbadala jemný úsmev.“

kate - koláž Čítajte viac To je záber! Zuzana Čaputová a vojvodkyňa Kate tvárou v tvár. Počas rozhovoru obe žiarili

Kate (39) navštívila štúdiá seriálu, ktoré sú v Londýne, v roku 2015, kedy bola v ôsmom mesiaci tehotenstva s princeznou Charlotte. Počas svojej návštevy si pozrela zákulisie seriálu a stretla sa s hercami. Panstvo Downton patrí k najobľúbenejším seriálom vojvodkyne, ako v minulosti prezradil jej manžel.

Michelle Dockery si na návštevu zaspomínala už pred časom v šou Jimmyho Fallona: „Joanne Froggatt a ja sme skúšali scénu a zrazu prišla na natáčanie Kate a stala sa naším publikom. Bola taká očarujúca, milá a krásna, bol to výnimočný deň pre všetkých.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Panstvo Downton

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...