Z Rihanny je národná hrdinka! Provokatérkou zostáva, na inaugurácii bez podprsenky

Už v pondelok neskoro večer sa konal slávnostný ceremoniál, počas ktorého sa z ostrovného štátu Barbados stala samostatná republika a slávnostne inaugurovali novú hlavu štátu - prezidentku Sandru Masonovú. Pozornosť na seba strhla aj speváčka Rihanna. A rozhodne to nebolo len vďaka jej svetovej sláve.

02.12.2021 00:00
Barbados Presidential Inauguration Foto: ,
Speváčka Rihanna sa zúčastnila 30. novembra 2021 na prezidentskej inaugurácii na rodnom Barbadose. Pozornosť upútali aj jej šaty, ktoré si obliekla bez spodnej bielizne.
debata

Rodáčku z Barbadosu počas večera vyhlásili za „národnú hrdinku“, tento titul potvrdila pred kamerami a objektívmi aj premiérka krajiny Mia Motleyová. „Nech žiariš ďalej ako diamant a robíš radosť svojmu národu dielom aj činmi,“ prehovorila premiérka pred zástupcami médií, hosťami, medzi ktorými nechýbal ani princ Charles, a novou prezidentkou krajiny Sandrou Masonovou. Rihanna, ktorá ceremoniál absolvovala s rúškom na tvári, pôsobila šťastne a za poctu ďakovala.

Speváčka Rihanna si fotí záber počas návštevy...
Premiérka Barboadosu Mia Mottley (vľavo) a...
+2Rihanna pózuje v priestoroch Golden Square...

Pozornosť si však v tento večer vyslúžili aj speváčkine šaty z dielne značky Bottega Veneta. Kožený model si totiž celkom zjavne obliekla bez spodnej bielizne a počas chladnejšieho večera na Barbadose sa tento fakt „zvýraznil“. Na internete sa potom objavili žartovné komentáre, že práve Rihanna, ktorá už niekoľko rokov uvádza na trh kolekciu vlastnej spodnej bielizne, zostala pred objektívmi bez podprsenky.

zväčšiť Rihanna pózuje v priestoroch Golden Square... Foto: SITA/AP, David McD Crichlow
Barbados Rihanna Britain Farewell to Queen Rihanna pózuje v priestoroch Golden Square Freedom Park na Barbadose.

Tridsaťtriročná speváčka sa na druhý deň potom zúčastnila na oficiálnom odovzdávaní čestnej medaily od Barbadosu. „Toto je deň, na ktorý nikdy nezabudnem,“ uviedla pred médiami. „Je to tiež deň, o ktorom som si nemyslela, že by mohol prísť. My Barbadosania sme hrdí ľudia. Nezáleží na tom, kam v tomto svete idem, vždy si tú hrdosť beriem so sebou. Som hrdá Bajanka až na kosť,“ dodala tiež speváčka a podnikateľka.

Britain Royals Commonwealth Games Čítajte viac Po 400 rokoch koniec zväzku s monarchiou. Barbados sa stal republikou

Barbados sa v posledný novembrový deň stal republikou. Britskú kráľovnú Alžbetu II. ako hlavu štátu nahradila spomenutá Sandra Masonová, ako vôbec prvá prezidentka krajiny, ktorú si Barbadosania zvolili minulý mesiac. Masonová bola doposiaľ generálnou guvernérkou, čo znamená, že v krajine oficiálne zastupovala britskú kráľovnú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Rihanna #Barbados #Bottega Veneta #hrdinka

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...