Baldwina pred kamerou zaliali slzy! Nestlačil som spúšť, opísal tragickú udalosť

Americký herec Alec Baldwin v rozhovore, ktorý vo štvrtok odvysiela televízia ABC povedal, že nestlačil spúšť na zbrani, ktorú držal pri natáčaní filmu Rust.

02.12.2021 08:11
People Alec Baldwin Foto: ,
Alec Baldwin počas rozhovoru pre reláciu "Good Morning America" v televízii ABC.
debata (12)

Strela z tejto zbrane usmrtila kameramanku Halynu Hutchinsovú. Televízia zverejnila ukážky z interview.

„Nestlačil som spúšť,“ povedal Baldwin. „Nikdy by som nenamieril zbraň proti niekomu a nestlačil spúšť. Nikdy,“ povedal herec, ktorý hral v snímke hlavnú rolu a bol aj jeho producentom.

Ide o prvý Baldwinov televízny rozhovor od 21. októbra, kedy sa nešťastie pri natáčaní westernu v Novom Mexiku stalo. Podľa vyšetrovateľov členovia filmového štábu Baldwinovi povedali, že nie je nebezpečné zaobchádzať so zbraňou. Vyšetrovatelia sa stále snažia zistiť, ako je možné, že v zbrani bol ostrý náboj.

Prop Firearm Movie Set Čítajte viac Baldwin prichádza po tragédii s vyjadrením ohľadom zbraní! Tu sú jeho slová

V ukážke z interview na ABC hovorí Baldwin pohnutým hlasom a rozplače sa, keď hovorí o kameramanke Hutchinsovej. Pri nešťastnom incidente Baldwin do ramena postrelil aj režiséra Joela Souzu.

Pietne miesto za zosnulú kameramanku  Halynu...
Pietne miesto za zosnulú kameramanku  Halynu...
+4Pietne miesto za zosnulú kameramanku  Halynu...

Na otázku, ako sa ostrý náboj dostal na natáčanie, Baldwin odpovedal, že „nemá tušenie“. „Ktosi do zbrane dal ostrý náboj, guľku, ktorá na tom mieste ani nemala čo robiť,“ povedal.

Alec Baldwin Čítajte viac VIDEO+FOTO: Objatia plné smútku. Alec Baldwin sa stretol s manželom a synom zosnulej kameramanky

Podľa vyšetrovateľov pri natáčaní snímky Rust nebolo všetko v poriadku, čo sa týka zaobchádzania so zbraňami. Je podľa nich príliš skoro na to určiť, či v tomto prípade bude podaná žaloba. Kvôli neúmyselnému zastreleniu Hutchinsovej ale už čelia civilným žalobám týkajúcim sa zodpovednosti za toto nešťastie.

Herec sa krátko po nešťastí stretol s Hutchinsovej manželom Matthewom a ich deväťročným synom, na sociálnej sieti vyjadril po incidente svoj zármutok. "Neexistujú slová, ktoré by vyjadrili môj šok a smútok v súvislosti s tragickou nehodou, ktorá pripravila o život Halynu Hutchinsovú, manželku, matku a našu hlboko obdivovanú kolegyňu. Plne spolupracujem s vyšetrovateľmi na objasnení toho, ako k tejto tragédii došlo,“ napísal Baldwin na sociálne siete.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #Alec Baldwin

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...