Kam zmizol milovaný úsmev vojvodkyne Kate? Vyrazila do múzea, zmenu neprehliadol nik

Nový variantu vírusu sprísňuje podmienky po celom svete a nevyhla sa tomu ani Veľká Británia. Výsledok možno vidieť aj na najnovších záberoch vojvodkyne Kate.

03.12.2021 06:39
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge si prezerá vzácne predmety v rámci výstavy Faberge in London: Romance to Revolution v priestoroch Victoria and Albert Museum v Londýne.
debata (4)

Sympatická členka kráľovskej rodiny sa vo štvrtok objavila v priestoroch múzea Victoria and Albert Museum, aby si prišla pozrieť výstavu tvorby slávneho klenotníka Fabergého. Jej súčasťou sú aj legendárne „Fabergého vajcia“ – teda klenoty vyrobené z ušľachtilých kovov a zdobené drahými kameňmi vo vajíčkovom tvare. Niektoré predmety múzeu zapožičala samotná kráľovná Alžbeta II., keďže sa nachádzajú v jej súkromných zbierkach.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge si prezerá vzácne...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge na návšteve výstavy...
+2Vojvodkyňa Kate z Cambridge si prezerá vzácne...

Vojvodkyňa Kate dorazila do priestorov múzea v ležérnej kombinácii nohavíc a vzorovanej blúzky, jej tvár však zakrývalo rúško. Posledné mesiace sa pritom členovia kráľovskej rodiny objavovali v spoločnosti opäť s úsmevmi na tvári a bez ochranných pomôcok na tvári. Dokonca aj v interiéroch, kde sa ešte stále v niektorých verejných inštitúciách ochranné masky vyžadovali.

Britain Royals Čítajte viac Kate - žiarivejšia ako smaragd! Pritom, ak si lepšie obzriete jej šaty, potom zistíte...

Zdá sa však, že kráľovská rodina chce ukázať, že situáciu nepodceňuje a berie ju vážne. A zároveň ísť príkladom. Samotná Kate je pre mnoho Britov vzorom a patrí medzi ich najobľúbenejších členov kráľovskej rodiny, takže lepšieho ambasádora asi ani nájsť nemohli.

Fotografie zo štvrtkovej návštevy Kate v známom londýnskom múzeu však vyvolali aj komentáre na sociálnych sieťach a v médiách. Trojnásobná mama a manželka budúceho následníka trónu, princa Williama, totiž pôsobila s čiernym rúškom na tvári akosi smutne. Verejnosť je zvyknutá na jej srdečný široký úsmev, tentoraz sa ho však (logicky) nedočkala.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #výstava #múzeum #ochranné rúško #Fabergé #omikron

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...