Kým prišla Kate, princ William skúšal lásku cez internet! Tieto slávne krásky dostali jeho maily

Nové informácie pre médiá potvrdil len pred pár dňami britský kronikár a spisovateľ, ktorý sa venuje udalostiam v kráľovskej rodine. Prezradil, s ktorými ženami sa pokúšal randiť princ William, kým našiel tú vyvolenú.

04.12.2021 00:00
Princ William a vojvodkyňa Kate Foto: ,
Princ William a vojvodkyňa Kate prichádzajú na The Earthshot Prize Awards Ceremony.
debata (1)

Brit Christopher Andersen prezradil pre portál magazínu US Weekly, že ešte pred zoznámením sa s Kate Middletonovou, z ktorej sa neskôr stala vojvodkyňa Kate a členka britskej kráľovskej rodiny, skúšal princ William šťastie online. Známe sú vraj jeho kontakty s dvoma dámami, ktoré sa radia do zoznamu svetových prominentov.

Prvou z nich mala byť speváčka Britney Spears, čerstvá oslávenkyňa, ktorá vo štvrtok dovŕšila 40. narodeniny. Princ William jej mal písať emaily, no dvojica sa nikdy nestretla. Spears už v roku 2002 prezradila novinárom, že s Williamom „sme si vymenili pár emailov a mali sme sa niekde stretnúť. Ale akosi to nevyšlo“. Anderson tvrdí, že britský následník trónu a popová princezná si dokonca párkrát zavolali.

Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2018. Čítajte viac Vyletela na vrchol, padla na dno, popová princezná Britney oslavuje 40! Zaspomínajte si v obrazoch

Meno druhej známej ženy tiež pochádza z amerického kontinentu a siaha medzi politické špičky. Teda, presnejšie povedané, siahajú tam jej rodinné korene. Reč je totiž o Lauren Bushovej – vnučke bývalého amerického prezidenta Georga W. Busha a neteri jeho syna – ďalšieho amerického prezidenta Georga Busha. „Princ William s ňou mal krátky vzťah v akejsi online podobe,“ komentoval kronikár Andersen. Ani v ich prípade však na skutočné randenie a stretávanie sa tvárou v tvár nikdy neprišlo.

zväčšiť Lauren Bush a jej manžel David Lauren, syn... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 CFDA Fashion Awards Lauren Bush a jej manžel David Lauren, syn dizajnéra Ralpha Laurena na zábere z CFDA Fashion Awards.

Dnes je starší syn princa Charlesa a zosnulej princeznej Diany ženatý so spomenutou Kate Middletonovou a dvojica sa radí medzi najobľúbenejších členov britskej kráľovskej rodiny.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #rande #Britney Spears #minulosť #kronika #Lauren Bush

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...