Sexy kráska z Bieleho lotusu sa zasnúbila s 52-ročným producentom. V lietadle ich kárajú pre nežnosti

Médiá sa viac sústreďujú na jeho bývalú manželku - populárnu herečku a členku hereckej zostavy hitovej série Rýchlo a zbesilo Jordanu Brewsterovú. Šťastie v súkromí však opäť prežíva aj jej bývalý partner. S inou známou herečkou.

04.12.2021 10:00
2021 GQ Men of the Year Foto: ,
Herečka Alexandra Daddario na párty GQ Men of the Year Party v novembri tohto roka.
debata (1)

Reč je o producentovi Andrewovi Formovi a herečke Alexandre Daddario, ktorí už nejaký čas tvoria pár a najnovšie verejnosti prezradili nadšenú novinku. Známy filmový producent krásku zo seriálu Biely lotus požiadal o ruku. Médiám to potvrdil aj herečkin hovorca a následne aj záber na sociálnej sieti. Sexy Alexandra pri jednom z najnovších fotení, ktoré absolvovala, totiž predviedla na ruke zásnubný prsteň s obrovským drahým kameňom. Dohady pod fotografiou nemali konca kraja.

Hoci samotná Daddario detaily nekomentovala, následne pre svojich fanúšikov pridala spoločný záber dvojice z pláže a zmilované vyznanie. "Absolútne najúžasnejší muž, zvládaš nezmysly, straty, život, ťažkosti, ľudí s gráciou a súcitom. Si milujúci otec, vtipný, pracovitý, úprimný, introspektívny, sexi, milý a citlivý,“ napísala Alexandra k fotografiou, na ktorej je ona aj 52-ročný filmový producent na pláži, obaja mokrí, práve vychádzajúci z vody.

Daddario v komentári dokonca pridala „pikošku“ z ich vzťahu, ktorý trvá už niekoľko mesiacov. „Páči sa mi, ako nás letušky na viacerých medzinárodných letoch karhali a oddeľovali, pretože sme ako tínedžeri,“ napísala, čím zjavne narážala na to, že pár sa nevie od seba odtrhnúť a prejavuje si nežnosti aj na verejnosti. „Toto je láska, o ktorej hovoria v básňach a piesňach Eda Sheerana. Andrew – ty si najväčšia a najúžasnejšia láska môjho života. Nemohla som mať viac šťastia,“ dodala Daddario.

Jordana Brewster a Mason Morfit Čítajte viac Môžu vyzerať šťastnejší? Kráska z Rýchlo a zbesilo oslavuje zásnuby, čoskoro opäť pod čepcom

Form bol trinásť rokov partnerom v úvode spomenutej Jordany Brewsterovej, pričom dvojica má spolu aj dvoch synov. Po ich rozchode sa herečka z Rýchlo a zbesilo začala objavovať v spoločnosti podnikateľa Masona Morfita a dvojica nedávno tiež ohlásila zasnúbenie.

Ak chcete vidieť zásnubný prsteň Alexandry Daddario, kliknite na ďalšiu stránku

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zásnuby #Alexandra Daddario #Jordana Brewster #Andrew Form

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...