Táto krásna dáma je mamou Lady Gaga! Na červenom koberci vie zahviezdiť

Celý svet pozná jej dcéru. Mama speváčky a herečky Lady Gaga však dokáže byť pred objektívmi hviezdou podobne ako jej slávna dcéra. Azda ešte o niečo elegantnejšou.

05.12.2021 00:00
Born This Way Foundation Charity Dinner Foto: ,
Cynthia Germanotta na charitatívnom evente Born This Way Foundation v New Yorku začiatkom novembra.
debata (5)

Cynthia Germanotta, ako znie meno mamy 35-ročnej hudobnej divy, to potvrdila viackrát aj v uplynulých mesiacoch. Objavila sa na premiére filmu Klan Gucci, ktorý púta už nejaký čas pozornosť kritikov aj divákov, o pár dní na to bola aj hostiteľkou charitatívnej recepcie nadácie Born this way, ktorú založila spoločne s dcérou.

Bývalá podnikateľka, dnes najmä filantropka a aktivistka oslávila v auguste 67. narodeniny, ale pri pohľade na ňu by ste takýto vek určite netipovali. Cynthia vyzerá veľmi mladistvo a jej prezentácia na červených kobercoch je patrične elegantná a štýlová. Model púdrových šiat zdobených perím, v ktorom sa predviedla na spomenutej akcii pred pár týždňami, ocenili aj mnohí módni kritici.

zväčšiť Joe Germanotta a Cynthia Germanotta, rodičia... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Premiere of "House of Gucci" Joe Germanotta a Cynthia Germanotta, rodičia speváčky a herečky Lady Gaga na premiére filmu Klan Gucci v New Yorku.

V porovnaní s ňou je Lady Gaga, čo sa módy týka, určite omnoho odvážnejšia. A nebojí sa ani módnych prešľapov. S mamou Cynthiou však majú veľmi blízky vzťah a údajne sa navzájom aj inšpirujú. „Moja dcéra má odvahu, trúfne si na niečo, čo by som si ja už netrúfla. Ale je mojou veľkou inšpiráciou,“ vyznala sa pred časom Cynthia Germanotta, ktorá má okrem slávnej dcéry ešte jednu ratolesť – dcéru Natali.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pride Live (@prideliveofficial)

Rodina Germanottovcov sa zdá byť pritom mimoriadne súdržná. Spoločne sa angažujú vo viacerých projektoch a na newyorskej premiére filmu Klan Gucci nechýbali všetci jej členovia. Cynthiu Germanottu sprevádzal manžel Joe, hlava rodiny s talianskymi koreňmi.

Podobá sa podľa vás speváčka Lady Gaga na svoju mamu Cynthiu Germanottu?

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #sláva #mama #podobnosť #Cynthia Germanotta

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....