Napätie medzi princom Albertom a rodinou jeho manželky Charlene? Takáto je pravda

Princ Albert neustále popiera správy o kríze v manželstve s Charlene, mamou ich dvojičiek.

07.12.2021 00:00
charlene Foto:
Kňažná Charlene a princ Albert.
debata

Princezná Charlene je stále mimo Monaka, na bližšie nešpecifikovanej klinike sa zotavuje po prekonaných zdravotných problémoch. K jej stavu sa pred časom v rozhovore pre magazín People vyjadril aj jej manžel, knieža Albert.

Monaco National Day Čítajte viac Princ Albert prehovoril: Opisuje zlý duševný stav Charlene, reaguje na správy o rakovine aj kríze v manželstve

"Bola zjavne vyčerpaná, fyzicky aj psychicky. Bola zdrvená a nedokázala zvládať ani svoje oficiálne povinnosti, ani život vo všeobecnosti a dokonca ani rodinný život,“ prezradil princ Albert. Rodina zaregistrovala, že 43-ročná mama dvojičiek potrebuje pomoc. "Nemôžete nikoho prinútiť, aby pochopil, že potrebuje liečbu,“ dodal. Napokon dodal, že jeho manželka urobila sama rozhodnutie odísť na kliniku. Pre ochranu súkromia sa lieči mimo Monaka, potvrdil Albert.

V rozhovore zároveň poprel špekulácie o kríze v ich manželstve, z ktorého pochádzajú ich 6-ročné dvojičky Jacques a Gabriella. Napätie medzi kniežacou rodinou a príbuznými princeznej Charlene zjavne nepanuje. Dôkazom je aj fakt, že bratia princeznej, Gareth (41) a Sean (38) Wittstockovci, sa spolu s monackou rodinou ukazujú na verejnosti a sú takisto súčasťou života 6-ročných dvojičiek. Obaja mladší bratia Charlene sa po boku princa Alberta zúčastnili aj na oslave Národného dňa Monaka aj na bohoslužbe v Monte Carle. Nechýbali ani ich ratolesti a manželky.

Aj teraz, dva týždne po spomínanom sviatku, sa manželka Garetha, Roisin Galvin Wittstock, zúčastnila spolu s Albertom na otvorení vianočného trhu v Monaku. Na podujatí boli prítomní aj ďalší členovia kniežacej rodiny – princezná Caroline, Beatrice Borromeo (36) a Pierre Casiraghi (34). Zábery sa objavili na oficiálnej instagramovej stránke kniežatstva. Malá princezná Gabrielle počas návštevy trhov pevne drží za ruku svoju sesternicu Kaiu Rose Wittstockovú. Obe rodiny tak prežívajú predvianočný čas spoločne.

 19. novembra sa Albert spolu s deťmi objavili...
 19. novembra sa Albert spolu s deťmi objavili...
+2 19. novembra sa Albert spolu s deťmi objavili...

Zatiaľ nie je známe, kedy sa princezná Charlene vráti do Monaka. Ako Albert (63) opísal v spomínanom rozhovore, že on sám sa snaží sústrediť na prácu a útechu nachádza v tom, že jeho manželka je v dobrých rukách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Albert

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...