Koniec idylky v Prahe! Filmový Thor priznal, že mali radšej zostať v Sydney. Nakrúcať v Čechách má ešte 4 mesiace

Pred pár dňami sa austrálsky herec Chris Hemsworth na svojom Instagrame pochválil romantickými zábermi z Prahy.

07.12.2021 08:47
Australia Film Mad Max Foto: ,
Herec Chris Hemsworth.
debata (3)

Herec zverejnil video, na ktorom si spolu s manželkou, herečkou Elsou Pataky, pochutnáva na sladkom trdelníku. Jeho „polovička“ zasa ukázala zopár romantických fotografií z pražských uličiek, aj klasickú "pózovačku“ pri Vltave. Na jednom zo záberov vidieť herca aj s jeho 7-ročnými dvojičkami – Tristanom a Sashom. Idylka v Prahe sa však skončila, herca znepokojuje situácia s koronavírusom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Do českej metropoly ho priviedlo nakrúcanie pokračovania filmu streamovacej služby Netflix, ktoré zatiaľ nesie názov Extraction 2. Ako v septembri napísal magazín Variety, za presunutím nakrúcania zo Sydney do Prahy stáli obavy z ďalšieho sprísnenia karanténnych opatrení kvôli šíreniu koronavírusu v Austrálii. Aktuálna situácia u našich susedov však spôsobuje starosti nielen Hemsworthovi, ale celému filmovému štábu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

V relácii Today, ktorej sa zúčastnil online z Prahy, herec povedal: „Pôvodne sa mal film natáčať v Sydney, ale bolo to zložité pre protipandemické opatrenia a tak sme sa presunuli do Prahy,“ vysvetlil. Ale situácia v Česku ho znepokojuje: „Prípady Covid-u tu nekontrolovateľne narastajú a tak si teraz myslíme, že by možno bolo lepšie zostať v Austrálii, ale nebolo to moje rozhodnutie.“ Ako ešte dodal vo videu zverejnenom na Instagrame, hercov na pľaci zaskočila aj veľká zima. Natáčanie v Prahe by malo trvať 4 mesiace.

Chris Hemsworth Čítajte viac Jedna z najväčších hviezd marveloviek v Prahe! Priamo na ulici herec neodolal tejto pochúťke...

Prvý diel príbehu Extraction o neohrozenom žoldnierovi na nebezpečnej misii patril medzi jeden z divácky najúspešnejších filmov streamovacej platformy. Hlavnú úlohu v ňom stvárnil práve Hemsworth, ktorý sa preslávil rolou Thora vo filmových adaptáciách komiksov Marvel Comics.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Chris Hemsworth

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...