Rihanna, Kardashian aj Lauryn Hill v slzách! Hviezdy sa lúčili s dizajnérom Ablohom,

Desiatky hviezd, zástupcovia hudobnej, filmovej či odevnej brandže nechýbali na rozlúčkovej slávnosti so zosnulým dizajnérom Virgilom Ablohom, ktorý podľahol zákernej rakovine vo veku 41 rokov.

07.12.2021 09:52
646720005 Foto:
Speváčka Rihanna a jej partner A$AP Rocky odchádzajú z poslednej rozlúčky s dizajnérom Virgilom Ablohom v Chicagu.
debata

Posledná rozlúčka sa konala v Chicagu, rodisku známeho módneho návrhára, ktorý vybudoval vlastnú značku Off-White a s úspechom tvoril aj pánsku líniu pre odevný dom Louis Vuitton. Známe tváre, bok po boku Ablohovej rodiny a najbližších sa zišli v priestoroch Múzea súčasného umenia, kde rodina zorganizovala poslednú rozlúčku.

Médiá priamo na miesto prístup nemali, no prítomnosť mnohých hviezd prilákala paparazzov z viacerých kútov Ameriky. Ich objektívom a kamerám sa podarilo zachytiť tváre ako Kim Kardashian, Drake, Kanye West či speváčku Rihannu, ktorá dorazila v sprievode svojho partnera ASAP Rockyho.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Napriek tomu, že médiá oficiálny prístup do priestorov poslednej rozlúčky nemali, niekoľko záberov aj videí sa predsa len na internete objavilo. Vznikli pravdepodobne rukou niektorého z hostí. Zachytávajú napríklad speváčku Lauryn Hillovú, ktorá na „poslednej ceste“ zaspievala jednému z najvýznamnejších predstaviteľov afroamerickej komunity v USA.

Na neostrých záberoch vidieť aj smutné a plačúce hviezdy – medzi nimi napríklad už spomenutú Rihannu, ktorá sa so slzami túlila k svojmu partnerovi a zložila si hlavu na jeho plece. Slzy však neskrývala ani Lauryn Hill, ktorá v jednom momente po dospievaní skladby prepukla v plač.

Dizajnér Virgil Abloh počas defilé jednej zo...
Najmä doplnky a obuv značky Off-White boli...
+7Dizajnér Virgil Abloh vytvoril pod značkou...

Virgil Abloh zomrel 28. novembra vo veku 41 rokov na zriedkavú formu rakoviny – srdcový angiosarkóm. Stal sa prvým černochom na pozícii hlavného návrhára pánskeho radu značky Louis Vuitton, pánska kolekcia z jeho pera mala premiéru len pár dní po jeho smrti v Miami. Navyše Abloh nebol vyštudovaný dizajnér, vyštudoval stavebné inžinierstvo a architektúru. Abloh bol ženatý. S manželkou Shannon majú dve deti.

Obit Virgil Abloh Čítajte viac Najslávnejší černošský dizajnér Abloh podľahol rakovine. Preslávil ho Off-White, tvoril pre Louis Vuitton

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #Rihanna #Kim Kardashian #Kanye West #rozlúčka #Lauryn Hill #plač #Virgil Abloh

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...