Táto kráska je opäť voľná! 7 mesiacov a vzťahu s fešným športovcom je koniec

Keď sa minulý týždeň objavila v Londýne na červenom koberci sama, nikto nemal ani podozrenie, že by to mohlo niečo naznačovať. Herečka a modelka Eiza Gonzalez totiž svoje "pracovné" akcie zvyčajne absolvovala sólo.

08.12.2021 00:00
Britain The Fashion Awards 2021 Foto: ,
Herečka Eiza Gonzalez pózuje fotografom v kreácii Paco Rabanne na vyhlásení Britských módnych cien.
debata

Až po pár dňoch však vysvitlo, že kráska z hitu I Care a Lot už je sama aj v súkromí. Ako potvrdilo niekoľko zdrojov z jej okolia, po pár mesiacoch stroskotal vzťah s fešným hráčom lakrosu a zakladateľom americkej ligy lakrosu Paulom Rabilom.

O štyri roky starší Rabil sa s mexicko-americkou herečkou začali stretávať na jar tohto roka a ich emočné vzplanutie vraj bolo vášnivé a okamžité. Dvojica aj podľa fanúšikov vyzerala priam ukážkovo – očarujúca latino kráska Eiza po boku snedého a urasteného Paula pôsobili (prichytení paparazzmi v uliciach) ako párik z reklamy.

zväčšiť Posledný záber paparazzov herečky Eizy... Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
642365599 Posledný záber paparazzov herečky Eizy Gonzalezovej a hráča lakrosu Paula Rabila vznikol ešte v novembri 2021 v New Yorku.

Posledný ich spoločný záber, ktorý sa fotografom podarilo získať, však vznikol začiatkom novembra a teda je to už viac ako mesiac, čo dvojicu nevideli spolu. „Rozišli sa už pred pár týždňami. Nebola to žiadna dráma. Rozhodli sa, že zostanú priateľmi, ale ich pracovné povinnosti ich od seba delili a ovplyvňovali vzťah,“ komentoval nemenovaný zdroj pre portál JustJared.com.

Herečka Eiza Gonzalez na zábere z MET Gala 2021.
Herečka Eiza González na zábere z filmu I Care...
+4Herečka Eiza Gonzalez pózuje fotografom v...

Eizu Gonzalezovú už čoskoro uvidia diváci v trileri Ambulancia po boku herca Jakea Gyllenhaala, pričom táto tmavovláska má za sebou vynikajúci rok. Okrem účinkovania v čiernej komédii Netflixu I Care a Lot sa objavila napríklad aj v snímkach Bloodshot a Godzilla verzus Kong. Okrem toho začala spolupracovať so značkou Louis Vuitton, ktorá si ju vybrala ako tvár parfumu.

VIDEO: Eiza a Paul v uliciach spolu

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #vzťah #koniec #Eiza Gonzalez #Paul Rabil

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...