Tričko dolu, fľašu do ruky! Fešák z hitu Veľká oslávil narodeniny, fanúšičky šaleli

Už druhá séria seriálového projektu Veľká sa vrátila na platformu HBO. Okrem herečky Elle Fanningovej v hlavnej ženskej úlohe v nej exceluje aj herec Nicholas Hoult.

09.12.2021 00:00
LA Premiere of "The Great" Foto: ,
Herec Nicholas Hoult na premiére druhej sezóny seriálu The Great.
debata

Kedysi detská hviezda, neskôr herec, ktorý neustále potvrdzuje svoj talent – Hoult sa v pozornosti filmových aj televíznych divákov nachádza už nejaký ten rok. A, samozrejme, fešný herec sa ocitol už dávnejšie aj v hľadáčiku fanúšičiek a fanúšikov jeho fyzického pôvabu. Naposledy sa dočkal poriadnej „spŕšky“ nadšenia len pred pár dňami – v deň osláv svojich 32. narodenín.

Hoult zverejnil na sociálnej sieti záber, na ktorom pózuje bez trička len v plážových šortkách pri bazéne. Upíja z fľaše piva a opiera sa o nafukovacie ležadlo. „Smädných 32,“ zavtipkoval si v popise Hoult na margo svojej vlastnej narodeninovej oslavy a poďakoval sa všetkým fanúšikom za priania a „narodeninovú lásku“. Komentáre na margo jeho formy a vzhľadu nenechali na seba dlho čakať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicholas Hoult (@nicholashoult)

Hoult, ktorý v minulosti tvoril dlhší čas pár s kolegyňou Jennifer Lawrence, si zjavne uvedomuje príťažlivosť svojho vzhľadu a sexepíl. Dôkazom môžu byť aj ďalšie zábery na jeho konte na Instagrame. V seriáli Veľká, ktorý je veľmi voľným portrétom osudov Kataríny Veľkej v Rusku, sa nezľakol ani niekoľkých odvážnych či nahých scén.

Projekt, ktorý odmenili diváci aj kritici nadšenými reakciami, však nie je jediný, na ktorom herec pracoval v poslednom čase. Pred pár mesiacmi prišiel do kín a na streamovacie platformy napríklad film Those who wish me dead s Angelinou Jolieovou v hlavnej úlohe. V ňom herec stvárnil nájomného vraha.

2021 InStyle Awards Čítajte viac Takýto top sa na červenom koberci len tak nevidí! Elle Fanningovej odvaha nechýbala

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #narodeniny #Instagram #Nicholas Hoult

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...