On je fakt ako pubertiak! Affleck sa od Lopezovej neodtrhol ani na basketbale

Láska kvitne v každom veku, zvykne sa hovoriť. V prípade herca Bena Afflecka by sme možno mohli dodať, že aj vášeň, ktorú si svet spája skôr so zamilovanými vzplanutiami tínedžerov.

09.12.2021 00:00
Celtics Lakers Basketball Foto: ,
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner Ben Affleck na zápase NBA medzi Los Angeles Lakers a Boston Celtics v Los Angeles.
debata (1)

Herec, scenárista a režisér, ktorý sa pred pár mesiacmi po bezmála dvadsiatich rokoch vrátil ku svojej ex-partnerke Jennifer Lopezovej, sa v jej spoločnosti často správa ako zamilovaný pubertiak. Dotyky, zamilovaný úsmev, bozky na tvár či na krk, objatia, ruky dotýkajúce sa jej vlasov, tváre či iných častí tela – 49-ročný Affleck akoby sa svojej priateľky nevedel nabažiť.

Podobné moment(k)y sa naskytli divákom, ale aj fotografom na basketbalovom zápase NBA, ktorý sa konal v Los Angeles a v ktorom proti sebe hrali tímy Boston Celtics a Los Angeles Lakers. Affleck je veľkým basketbalovým fanúšikom a počas zápasu ho pristihli objektívy viackrát v emotívnych momentoch, ktoré sa týkali diania na ihrisku. Omnoho častejšie sa však zdalo, že sa venuje práve 52-ročnej Lopezovej.

Jennifer Lopez a jej partner Ben Affleck na...
Jennifer Lopez a jej partner Ben Affleck na...
+2Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner...

Všetko v úvode spomenuté, teda bozky, objatia aj dotyky, mohli zachytiť nielen fotografi, ale aj prítomní diváci. Zdá sa, že Benovi to vôbec neprekážalo – práve naopak. Hrdo prezentoval svoju lásku ku slávnej kolegyni. Aj to je vo výraznom kontraste v porovnaní s jeho jediným manželstvom – s herečkou Jennifer Garnerovou, s ktorou sa dal dohromady práve po rozchode s Lopezovou v roku 2004.

Dvojica sa zosobášila a má spolu tri deti. Po rokoch spoločného manželského života, ktorý si starostlivo strážili (a dokonca sa vyhýbali spoločnému pózovaniu na červenom koberci), sa však manželstvo rozpadlo. Affleck po svojom boku vystriedal niekoľko priateliek (minulý rok napríklad randil s herečkou Anou de Armasovou), no zdá sa, že až návrat ku Lopezovej z neho spravil skutočne šťastného muža. Držíme palce, nech nadlho (prípadne navždy)…

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #basketbal #Jennifer Lopez #Ben Affleck #dotyk #zamilovanie

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...