Dámy Middletonové v plnej zostave! Po boku mamy žiarila nielen vojvodkyňa Kate, ale aj jej sestra Pippa či nová švagriná

Kráľovská rodina sa v stredu večer zúčastnila na špeciálnej bohoslužbe v Londýne.

10.12.2021 00:00
middleton Foto:
Zľava: Carole Middleton, Michael Middleton a Pippa Matthews prichádzajú do Westminster Abbey.
debata

Jej členovia dorazili do priestorov Westminsterského opátstva, kde sa konalo podujatie Together at Christmas. Okrem spevu kolied, vystúpenia niekoľkých účastníkov nechýbala ani klasická bohoslužba a rozprávanie vianočných posolstiev. Počas stredajšieho večera všetko nakrúcali kamery na záznam, ktorý by mal byť následne odvysielaný počas Štedrého večera na obrazovkách ITV.

Komtesa Sophie z Wessexu.
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+10Princezná Beatrice a jej manžel Edoardo Mapelli...

Ako zvyčajne, najväčšiu pozornosť prítomných médií aj televíznych kamier na seba strhla 39-ročná vojvodkyňa Kate. Na podujatí sa však zúčastnila po dlhom čase celá rodina Middletonovcov.

Britain Royals Čítajte viac Vau! Môže takto vyraziť do kostola? Vojvodkyňa Kate v červenej brala dych, aj detail na jej ušiach

Nielen mladšia sestra vojvodkyne, Pippa Middleton Matthews, ale nechýbal ani brat vojvodkyne, James, ktorého sprevádzala jeho krásna francúzska novomanželka, Alizee Thevenet.

zväčšiť Zľava: Carole Middleton, Pippa Matthews, James... Foto: Profimedia
middelton Zľava: Carole Middleton, Pippa Matthews, James Middleton a Alizee Middleton prichádzajú do Westminster Abbey.

Alizee zvolila na túto udalosť kostým posiaty červeným geometrickým vzorom, zatiaľ, čo Pippa prišla v štýlovom zelenom kabáte značky Karen Millen v hodnote vyše 300 libier. K deťom sa pridali aj ich rodičia Michael a Carole Middletonovci, pričom Michael sa rozhodol pre oblek ako jeho syn, zatiaľ, čo Carole volila kabát v odtieni jesennej hnedo-bordovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Carole Middleton

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...