Tie rifle vytiahol zo stroja času či smetného koša? Takto si Brad Pitt odskočil na narodeninový žúr

Na červenom koberci je často označovaný za jedného z najlepšie oblečených mužov planéty, ale v súkromí má hollywoodsky herec Brad Pitt zjavne radšej uvoľnenú a pohodlnú módu. Občas bez ladu a skladu.

10.12.2021 00:00
646997271 Foto:
Herec Brad Pitt si odskočil do nočného klubu Largo, kde narodeniny oslavoval režisér Judd Apatow.
debata (36)

Keď sa pred pár dňami 57-ročný herec objavil v uliciach Los Angeles pred nočným klubom Largo, okamžite zaujal paparazzov. Aj napriek tomu, že si tvár chránil ochranným rúškom, spoznali ho okamžite. Od idolu z filmovej premiéry či reklám na luxusnú pánsku módu Brioni mal však tentoraz držiteľ Oscara (má ho za výkon vo filme Vtedy v Hollywoode) dosť ďaleko.

Pitt sa pred nočným klubom, v ktorom sa konala narodeninová párty režiséra Judda Apatowa, objavil vo voľných zaplátaných džínsových nohaviciach, ktoré doplnil tenučký sveter v army zelenej, tepláková bunda s kapucňou a maskáčová bunda. Hoci táto kombinácia môže pokojne byť výsledkom nákupov u drahých značiek, výsledny efekt už tak „luxusne“ nepôsobí. Skôr naopak.

zväčšiť Herec Brad Pitt na oscarovom ceremoniáli. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
93rd Academy Awards - Press Room Herec Brad Pitt na oscarovom ceremoniáli.

Najmä vyťahané džínsy so záplatami vyzerali akoby tie najlepšie časy mali za sebou už dobrých pár dekád. Ale ktohovie, možno ide o obľúbený kúsok ešte z 90-tych rokov, keď exmanžela herečky Angeliny Jolieovej pravidelne radili do zoznamov najlepšie oblečených mužov a bol považovaný za mužskú módnu ikonu.

Aj keď môžeme tvrdiť, že na módnom poli to tentoraz Pittovi nevyšlo, v profesionálnej kariére sa mu mimoriadne darí. Jeho najnovší projekt dokonca vyvolal veľký ošiaľ a bitku medzi niekoľkými hollywoodskymi štúdiami a streamovacími platformami o to, aby práve oni mohli projekt produkovať.

Brad Pitt Čítajte viac Znepokojivé zábery Brada Pitta! Kliniku opúšťal v invalidnom vozíku

Reč je o filme z pretekárskeho sveta, do ktorého je zainteresovaný producent Jerry Bruckheimer, scenárista Ehren Kruger a dokonca slávny pretekár Lewis Hamilton. Ponuky už údajne tvorcovia dostali od štúdií Paramount, MGM, Sony a Universal a zároveň záujem prejavili aj streamovacie platformy Netflix, Apple a Amazon. Kto z nich vyhrá bitku o projekt s Pittom v hlavnej úlohe, sa zatiaľ nerozhodlo.

V roku 2022 by mal do kín prísť aj nový film Babylon, v ktorom sa Pitt znovu stretne s herečkou Margot Robbieovou (zahrali si aj v snímke Vtedy v Hollywoode).

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

36 debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #Brad Pitt #narodeniny #vzhľad #džínsy

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...