Dieťa číslo 7 je na svete! Boris Johnson je opäť otcom, manželka Carrie porodila dcéru

Britský premiér Boris Johnson a jeho manželka Carrie oznámili, že sa im vo štvrtok v londýnskej nemocnici narodila dcéra, ktorá je ich druhým spoločným potomkom.

09.12.2021 13:58
CORRECTION Britain Boris Johnson Foto: ,
Britský premiér Boris Johnson a jeho manželka Carrie Johnson na archívnom svadobnom zábere v záhrade premiérskeho úradu 10 Downing Street.
debata (5)

Matka aj dcéra sú v poriadku, informovala hovorkyňa Johnsonovcov, ktorú citovala televízia Sky News. „Premiér a pani Johnsonová s potešením oznamujú, že sa im dnes v londýnskej nemocnici narodilo zdravé dievčatko,“ uviedla hovorkyňa.

„Matka aj dcéra sa majú veľmi dobre,“ dodala s tým, že premiér aj s manželkou sa chcú poďakovať „skvelému pôrodníckemu tímu Národnej zdravotnej služby (NHS)“ za poskytnutú starostlivosť a oporu.

Novorodené dievčatko je v poradí už siedmym dieťaťom 57-ročného britského premiéra, ktorý až v septembri po rokoch špekulácií zverejnil počet svojich potomkov. Johnson má podľa vlastných slov štyri deti so svojou exmanželkou Marinou Wheelerovou, jednu ďalšiu nemanželskú dcéru a napokon dve deti so svojou súčasnou 33-ročnou manželkou Carrie.

Britain Royals Čítajte viac Vau! Môže takto vyraziť do kostola? Vojvodkyňa Kate v červenej brala dych, aj detail na jej ušiach

S tou sa premiér zosobášil v máji na malej ceremónii vo Westminsterskej katedrále. Prvý potomok tohto páru a súčasne prvé dieťa Carrie, syn Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, sa narodil 29. apríla 2020 v londýnskej nemocnici.

K jeho narodeniu došlo len niekoľko týždňov po tom, ako Johnsona prepustili z nemocnice, kde bol hospitalizovaný s ochorením COVID-19, pričom niekoľko dní strávil aj na jednotke intenzívnej starostlivosti.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #dcéra #Boris Johnson #Carrie Johnson

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...