Dračica Garner v čižmách nad kolená! O deň neskôr ju pristihli s Affleckom, čo bol dôvod?

Herečka Jennifer Garner sa radí medzi najznámejšie tváre súčasného filmového aj televízneho priemyslu. Niet teda divu, že ju magazín The Hollywood Reporter pozval na akciu venovanú silným ženám zábavného priemyslu.

11.12.2021 00:00
THR's Power 100 Women in Entertainment Gala Foto: ,
Herečka Jennifer Garner v kreácii Lanvin a vysokých kožených čižmách.
debata

Večierok, ktorý sa konal v stredu večer v Los Angeles, navštívilo množstvo známych žien – stalo sa tak pri príležitosti zverejnenia zoznamu 100 najvplyvnejších dám šoubiznisu. Bývalá hviezda seriálového hitu Alias prekvapila svojím stylingom, keď na podujatie dorazila v krátkych pelerínových šatách z dielne značky Lanvin a vysokých elastických kožených čižmách. Tie síce na jednej strane skryli jej nohy, na druhej však dodávali outfity provokatívny efekt a nositeľke sexepíl.

Herečka Laura Harrier v kreácii Loewe.
Herečka Rachel Brosnahan na podujatí The...
+4Herečka Jennifer Garner v kreácii Lanvin a...

Štyridsaťdeväťročná herečka a producentka sa ocitla v priestoroch Fairmont Century Plaza po boku ďalších slávnych kolegýň. Médiá napríklad informovali aj o tom, že Garnerovú s nadšením objala a niekoľko minút sa s ňou zhovárala herečka Halle Bailey – hviezda pripravovanej filmovej verzie rozprávky Malá morská panna.

Jennifer Garner však nie je iba filmová hviezda, ale je aj matka a dnes už bývalá manželka Bena Afflecka, s ktorým stále spoločne vychovávajú tri deti. A práve tie dvojicu znovu spojili o deň neskôr – po gala evente magazínu The Hollywood Reporter. Tentoraz už vo svetri a džínsoch, s okuliarmi na tvári a s minimálnym líčením – tak zachytili objektívy paparazzov Garnerovú na ulici v Santa Monike, kde navštevujú školu všetky jej tri ratolesti. Spoločnosť jej robil aj bývalý partner Affleck, ktorý sa snaží s exmanželkou zúčastňovať na všetkých rodičovských schôdzkach.

Video
Ben Affleck s Jennifer Garnerovou v rozhovore na ulici. Zdroj: Profimedia

Počas ich spoločného rozhovoru veľa hovoril najmä Affleck, pričom sa zdalo, že veľmi živo gestikuluje. Kamery ho zachytili aj v momentoch so smiechom a pri veľmi expresívnom vysvetľovaní nejakej témy svojej bývalke. O čo išlo, sa asi nedozvieme. Isté však je, že Affleck je vďaka svojmu staronovému vzťahu s herečkou a speváčkou Jennifer Lopezovou stále ako v oblakoch.

Partnerov zachytili len pred pár dňami na basketbalovom zápase, ich nežnosti a bozky pred celým svetom si pozrite na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #Ben Affleck #Jennifer Garner #video #Lanvin #čižmy

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....