Vždy o krok vpred? Jazdec Hamilton je módou 'posadnutý', nezľakol sa ani farby roka!

O slabosti pre luxusnú módu a najnovšie trendy v prípade britského jazdca F1 Lewisa Hamiltona azda netreba pochybovať. Potvrdzuje ju všade, kde sa objaví. Aj na okruhu v Spojených arabských emirátoch pred pár dňami. Módni odborníci si však všimli ešte jednu vec.

13.12.2021 00:30
Emirates F1 GP Auto Racing Foto: ,
Pretekár Lewis Hamilton na okruhu Yas Marina v Abu Dabí v Spojených arabských emirátoch v neprehliadnuteľnej farebnej kombinácii.
debata (1)

Hamilton, ktorý bude súťažiť s tímom Mercedes na okruhu Yas Marina, sa vo štvrtok pohyboval v priestoroch pre pretekárov v netradičnej farebnej kombinácii. Tridsaťšesťročný jazdec si obliekol výrazné fialové nohavice, ktoré doplnili masívne topánky Bottega Veneta a pletený sveter s grafickým motívom od značky Undercover. Všetko v zladených „fialových“ tónoch.

Jeden by si povedal, že možno má Lewis iba slabosť pre túto výraznú farbu – ale zhodou okolností len pred pár dňami spoločnosť Pantone, špecializujúca sa na tvorbu farieb a farebné poradenstvo pre dizajnérske firmy či výrobcov úžitkového dizajnu a nábytku, ohlásila „farbu roka 2022“.

zväčšiť Pretekár Lewis Hamilton na okruhu Yas Marina v... Foto: SITA/AP, Hassan Ammar
Emirates F1 GP Auto Racing Pretekár Lewis Hamilton na okruhu Yas Marina v Abu Dabí v Spojených arabských emirátoch v neprehliadnuteľnej farebnej kombinácii.

Tou sa stal odtieň Very Peri, kombinácia fialových tónov s modrými a červenými podtónmi. Vyzerá to tak, ako keby Hamilton čítal správy a okamžite si do šatníka zaobstaral niečo, čo bude „prudko trendové“.

Nech už je pravda akákoľvek, isté je, že jedného z pretekárskych veteránov mohol v Spojených arabských emirátoch prehliadnuť len málokto. Aj počas uplynulého roka zaujal pretekár viackrát – naposledy napríklad na akcii MET Gala, kde sa nezľakol kombinovať pánsky oblek s detailom bieleho šifónového závoja. Vyslúžil si za to pochvalu od reprezentantov módy aj za to, že sa nebojí nabúrovať predsudky o genderovom rozdeľovaní módy na „mužskú“ a „ženskú“.

Pretekár Lewis Hamilton.
Pretekár Lewis Hamilton na okruhu Yas Marina v...
+7Jazdec F1 Lewis Hamilton bol neprehliadbnuteľný
Unisexová mikina, predáva Zalando.sk za 39,99...
Dámsky kabát z umelej kožušiny Stand Studio,...
+7Svetrík Luisa Spagnoli, predáva sa za 273 eur...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lewis Hamilton #móda #farba roka #Veľká cena Abú Dhabí

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....