Dara Rolins polroka tajila vzťah s futbalistom Nedvědom! Je tu prvé foto nežných bozkov

Pol roka sa podarilo známej slovenskej speváčke Dare Rolinsovej utajiť jej aktuálneho partnera. Prekvapuje to možno viac aj preto, že ide o známu osobnosť. Síce nie zo šoubiznisu, ale zo sveta športu.

11.12.2021 13:56
644949767 Foto:
Speváčka Dara Rolins na predstavení džínsovej kolekcie VERMI by Dara.
debata (4)

Bratislavská rodáčka, ktorá pred pár dňami oslávila 49. narodeniny, tvorí pár s bývalým českým futbalistom Pavlom Nedvědom. Vzťah potvrdili aj prvé zábery, ktoré umelkyňa zverejnila na svojom Instagrame v piatok. „Stráž si to v súkromí, pokiaľ si nie si istý, že to je stále,“ napísala k fotografii s bývalým profesionálnym futbalistom Dara Rolins.

Na trojici záberov, ktoré sa objavili v jej „story“ na sociálnej sieti, vidieť pár aj v momente, keď ju Nedvěd nežne bozkáva na vlasy. Futbalová legenda a slovenská speváčka, ktorá už roky žije v Prahe, sa zoznámili údajne v lete v Taliansku. „Od leta sa prepojili pracovné aj príjemnejšie povinnosti v Taliansku,“ citoval Rolinsovú server Super.cz. Nedvěd pôsobí v Taliansku ako manažér Juventusu Turín, Dara tam tvorila svoju najnovšiu džínsovú kolekciu.

odkaz Speváčka Dara Rolins a futbalista, dnes... Foto: Instagram Dary Rolins
dara Speváčka Dara Rolins a futbalista, dnes futbalový manažér Pavel Nedvěd.

„Sme šťastní, že sa nám podarilo nechať si to tak dlho pre seba. A vlastne prvýkrát v živote prežiť tie najkrajšie začiatky vzťahu iba vo dvojici, bez publika a asistencie médií,“ doplnila pre český šoubiznisový portál Dara Rolins, ktorá svoje ostatné narodeniny slávila práve v spoločnosti miláčika futbalových tribún.

Rytmus a Dara Rolins prichádzajú na filmovú...
Speváčka Dara Rolins mala vzťah aj s hokejistom...
+3Speváčka Dara Rolins (v šatách Alexander...

Dara Rolins púta svojím súkromným životom pozornosť dlhé roky. Naposledy tvorila oficiálne pár s raperom Rytmusom, po ich rozchode sa špekulovalo o niekoľkých mužoch, no Dara Rolins nepriznala farbu až doteraz. V zozname jej expartnerov je napríklad aj hudobník Matěj Homola, s ktorým má dcéru Lauru, spevák Sagvan Tofi, hokejista Jaroslav Bednář či podnikateľ a model Petr Vlasák.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #pár #Dara Rolins #Pavel Nedvěd

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...