Horúca púšť, vojvodkyňa v kaki šatách, princ William s deťmi v šortkách - ich vianočná pohľadnica fakt prekvapí

Britský princ William a jeho manželka Kate ako tohtoročné vianočné prianie vybrali rodinnú fotografiu, ktorá vznikla počas cesty do Jordánska.

12.12.2021 07:01
debata (5)
zväčšiť Záber, ktorý zverejnil Kensingtonský palác ako... Foto: SITA/AP
Britain Royals Záber, ktorý zverejnil Kensingtonský palác ako vianočnú fotografiu - zachytáva princa Williama, jeho manželku - vojvodkyňu Kate a ich tri deti - princa Georga, princeznú Charlottu a princa Louisa.

Na svojich internetových stránkach o tom informovala britská spravodajská stanica BBC. Prianie s týmto rodinným záberom posielajú priateľom, spolupracovníkom a nadáciám, s ktorými spolupracujú.

Fotografia vznikla na nešpecifikovanom mieste v púštnej krajine. Vojvodkyňa z Cambridge je oblečená v dlhých letných šatách v kaki farbe a šaty má aj princezná Charlotte. Princ William, vojvoda z Cambridge, má na sebe rovnako ako princovia George a Louis šortky a tričko s golierom. Kto fotografiu zhotovil, William a Kate neuviedli, nie je ani jasné, kedy presne vznikla.

Komtesa Sophie z Wessexu.
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+10Princezná Beatrice a jej manžel Edoardo Mapelli...

Vlani kráľovská rodina pre fotografiu určenú ako vianočné prianie pózovala na balíku slamy pred hromadou dreva vo svojom vidieckom sídle v grófstve Norfolk.

Záber, ktorý poslúži ako vianočné prianie, zverejnili aj následník trónu princ Charles s manželkou Camillou. Fotograf Sam Hussein ich oboch zachytil v júni na dostihoch v Ascote. Ako fotografia vyzerá?

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #fotografie #Vianoce #Jordánsko #prianie

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...